Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tehervagonba rejtőztek a migránsok, ám a magyar rendőrök elől nem bújhattak el

Bokor Gábor

2019.09.23. 09:10

Résen volt a rendőrség.

 

A soproni rendőrök a vasútállomáson ellenőrzött szerelvényen találták meg az elrejtőzött, magukat afgán állampolgárnak valló férfiakat – írja a police.hu. Vasárnap délután négy körül a járőrök vizsgálták meg a szerelvényt a soproni teherpályaudvaron, ahol a tehervonatokat kutyával szokták átnézni.

Az egyik vagonnál az eb jelzett, ezért a vasúti kocsi plombáját az intézkedők a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével felnyitották. A rendőrök a szerelvényben megbújva 29, magukat afgán állampolgárnak valló férfit találtak, akiket elfogtak, majd a Soproni Rendőrkapitányság Határrendészeti Alosztályára előállítottak

– közölték.

Az illegális migránsok magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Konzervek közé bújva próbált Magyarországra jutni harmincnyolc migráns

Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyen a rendőrök egy Szerbia irányából belépő tehervonat átkutatása során 2019. szeptember 21-én 0 óra 50 perckor 38 külföldit – 36 fő afgán és 2 fő eritreai – tartóztattak fel. A migránsok az egyik konténerben, a rakomány között megbújva próbáltak meg jogellenesen Magyarországra jutni -írja a Police.hu.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére