Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Teli szájjal zsidózott a jobbikos Jakab Péter, még felvétel is készült róla

Sümeghi Lóránt

2019.02.18. 13:21

A Jobbik parlamenti képviselõje, Jakab Péter nemcsak zsidó vicceken nevetgélt, hanem õ maga is antiszemita kijelentéseket tett korábban egy lakossági fórumon. Ezeket eddig hiába titkolta, napvilágra kerültek a bizonyító erejû felvételek.

A kiválasztott néphez tartozó bűnözőkről beszélt és zsidózó vicceken nevetett Jakab Péter több most előkerült videofelvétel tanúsága szerint. A mára parlamenti képviselővé választott jobbikos politikus nemrég épp azért tiltakozott, mert egy tévéműsorban szerinte lezsidózták. A Hír TV most olyan felvételekre bukkant, amelyeken Jakab teli szájjal zsidózik.


Jól látható ezen az eddig még nem látott felvételen, hogy a politikus egy korábbi miskolci lakossági fórumon Pörzse Sándor zsidózó viccén nevet.

A Salamon nevű kereszténydemokrata ember azt mondta…(nevetés), már jó, mi? Salamon bá…de úgyis néz ki…(nevetés)”

Jakab Péter, a miskolci Jobbik elnöke, a rendezvény házigazdájaként a háttérben állva derült azon, hogy párttársa Salamon László KDNP-s politikus nevével és vélt származásával szórakoztatta a hallgatóságot.

De Jakab maga is tett antiszemita kijelentéseket. 

Egy eddig be nem mutatott felvétel szerint egy másik lakossági fórumon, Tiszalúcon, egy korábbi kampányban a börtönviszonyokról értekezve beszélt Jakab a kiválasztott néphez tartozó bűnözőkről.

Ha bizonyos kiválasztott néphez tartozik az illető, akkor a miskolci Dolce Vita luxusétteremből kell számára étket szállítani, mert ott kóser módon tudnak főzni, és neki még ahhoz is joga van…nehogy már! Egy bűnözőnek joga van…majd ha megbűnhődik, akkor megint lesz joga, de addig ne legyen már joga, hogy neki kóser kaját kell hozni..."

– jelentette ki akkor.

Emlékezetes, nem ez az első antiszemita botrány a Jobbikban. Korábban Gyöngyösi Márton országgyűlési képviselő, a párt jelenlegi alelnöke listázta volna a zsidó parlamenti képviselőket, míg Kulcsár Gergely a parlament korábbi jobbikos tagja a Duna-parti holokauszt-emlékművet gyalázta meg. Mindemellett Szávay Istvánnak azért kellett lemondania mandátumáról, mert egy zsidó nő megverésével dicsekedett. De ha még ez sem lenne elég, érdemes megemlíteni, hogy Sneider Tamás, a párt jelenlegi elnökének esküvőjéről egy olyan videó szivárgott ki, amelyen felesége náci karlendítéssel pózol. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére