Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Úgy tûnik, hogy egyelõre kapufát rúgott Gyurcsány

Nagy Gábor

2016.08.13. 12:58

Egy ideig biztos nem lesz baloldali összeborulás, Gyurcsány piedesztálra emelése pedig fel sem merült.
Sem a 0,000000000001 százaléknyi támogatóval rendelkező Együtt, sem pedig a szocik nem közösködnének Gyurcsány Ferenccel.

Gréczy Zsolt a Magyar Időknek elmondta, hogy a DK olyan közös programot szeretne elkészíteni, amelyről a választók is úgy gondolják, hogy kiutat jelenthet a jelenlegi "válságból".

A közös program nem az első lépés, így ez időszerűtlen felvetés. Rá­adásul a DK az egykulcsos adó pártján van, ami az Együtt szerint igazságtalan, és a munkaerő-piaci válság megoldására sem válasz."

– ezt már Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke nyilatkozta a lapnak. A pártelnök hangsúlyozta: az ellenzéknek most az előválasztás versenyére, a Fidesz utáni Magyarország programjainak összemérésére van szükség. Véleménye szerint a győzelem tehát csak akkor lehetséges, ha a választók előzőleg eldönthetik, hogy az ellenzéki víziók közül melyik hiteles.

Az emeszpé sajtófőnöke a Magyar Időknek szintén hangsúlyozta: nem lehet ugyanakkora blamát (ti. néhány hónap alatt bármiféle megállapodást, programegyeztetést, jelöltválasztást) előidézni, mint amit 2014-ben műveltek.

Molnár Gyula elnök már lerakott egy menetrendet. Ennek legfontosabb eleme, hogy az MSZP idén elvégzi azt a munkát, amelynek eredményeként meglesznek az országgyűlési jelölti aspiránsok."

– mondta a lapnak Nyakó István.

A szóvivő szerint biztos lesz szó az együttműködésről, közös programról; de ez egy ideig még várat magára. A Magyar Idők felidézte, hogy a korábbi tervek ellenére Gyurcsány még nem zárta le a nyár elején meghirdetett "Sokak Magyarországa" című program társadalmi vitáját. Persze, ez semmit sem jelent, hiszen a pártelnök szinte sportot űz a programalkotásból (100 lépés, az Új Magyarország, az Új egyensúly, a Zászlóshajó, a Munka, tudás, tulajdon és a Megegyezés elnevezésű akciótervek), és sokak szerint csak ezekkel tartja fent magát a víz tetején.

Úgy tűnik, a pénteki lelkesedés egyelőre kapufát ért a déká számára!

(Magyar Idők)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére