Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb települések lesznek lezárva a hétvégén

888, MTI

2020.04.17. 19:00

Az önkormányzatok meghosszabbíthatják, vagy szigorítanak a korlátozásokon.

A Buda környéki települések – Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Páty, Remeteszőlős és Telki – polgármesterei a hétvégére összehangolt járványügyi védelmi intézkedéseket hoztak. A döntés szerint tilos az erdők látogatása Nagykovácsi, Remeteszőlős, Budakeszi, Páty és Telki belterületén. Zárva marad a Csergezán Pál-kilátó, a Hidegvölgyi pihenő és a Budakeszi Vadaspark. Budakeszin nem látogatható a mamutfenyők közvetlen környéke, a hidegvölgyi erdei pihenőhely és a Szilfa-tisztás.

Visegrádot szombat 8 órától vasárnap 24 óráig lezárják és a közterületi tartózkodást megtiltják. Szentendre belvárosa ezen a hétvégén is zárva lesz az autós turisták és a kerékpárosok előtt. A hétvégén

Kisoroszi teljes közigazgatási területén tilos a szabadidős tevékenység minden formája

és teljes parkolási tilalom érvényes.

A balatoni települések nagy részén maradnak az eddigi lezárások, amelyek többnyire strandokat, parkolókat, kilátókat, mólókat, parti sétányokat, kikötőket érintettek.

Keszthelyen – a veszélyhelyzet időtartama alatt – ezentúl minden péntek délután lezárják és hétfő délelőttig zárva tartják a Balaton-partot.
Továbbra is zárva vannak a strandok és a parkolók Balatonfüreden, Tihanyban, Alsóörsön és Balatonföldváron, és ezt a korlátozást újra elrendelik Balatonlellén is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére