Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Viktor beszélt

gfg

2015.09.21. 12:42

Orbán Viktor napirend elõtti felszólalásával kezdõdött meg a parlament õszi ülésszaka. Magyarország miniszterelnöke jelentést adott a tömeges bevándorlás miatt szükségessé vált intézkedésekrõl. Nézzük, mi a helyzet és mit kell tenni Viktor szerint.

Mi a probléma?

A probléma: a tömeges népvándorlás. Nem néhány száz, nem néhány ezer, hanem több százezer bevándorló ostromolja már Magyarország és Európa határait.

Európa nem képes magára venni a világ összes szenvedését. Mi magyarok nem vagyunk képesek eltartani az összes gazdasági bevándorlót, nem tudunk mindenkinek munkát adni.

Veszélybe kerültek határaink, veszélyben van életformánk, veszélyben van Magyarország és az egész Európa is. Lerohanás van és akit lerohannak, az nem tud befogadni.

 

Miért állunk vitában Európával?

A brüsszeli elit rövidlátó és ostoba. Szembefordul az európai polgárok akaratával. Vaknak mutatkozik az egész Európát fenyegető veszéllyel szemben.

Mivel Európa nem tudja megvédeni saját külső határait, ezért újabb és újabb belső határok zárulnak le abban az Európában, amelynek éppen az egyik legfontosabb vívmánya, Schengen, vagyis az áruk és személyek szabad mozgása.

Újra kell gondolni egy sor európai vímányt és szerződést.

Amíg Európa nem lesz képes arra, hogy egységesen cselekedjen, addig az egyes nemzetállamok lesznek arra kényszerítve, hogy súlyos áldozatokat hozva védekezzenek ezzel a brutális erejű fenyegetéssel szemben.

 

Mit tettünk eddig?

A magyar kormány eddig is megtett mindent, amire jogszerűen lehetősége volt. Ezután is erőnkön felül fogunk teljesíteni. Ezt várják el a magyar emberek..

 

Mi várható?

A magyar emberek döntöttek: az országot meg kell védeni. Ez parancsoló kötelesség. De senki se gondolja, hogy a probléma egyik napról a másikra csak úgy elmúlik majd. Senki se ringassa magát abba az illúzióba, hogy a meghozott kormányzati intézkedések önmagukban megfékezik azt az emberáradatot, ami egész Európa határait tartja nyomás alatt.

Hosszú küzdelemre kell fölkészülni. A magyar kormány mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megvédje Magyarországot, az ország határait és a magyar embereket. De amíg nem lesz egységes európai cselekvési terv, a problémát nem fogjuk tudni megszüntetni.

 

Mit kell tennünk?

A magyar kormánynak van megoldási javaslata, ami egyszerű, logikus és a józan észen alapul. Egy működő összeurópai cselekvési tervre van szükség.  Meg kell védeni Schengent. Ott kell segíteni, ahol a probléma van: a menekülttáborokat nem az EU-n belül, hanem azon kívül kell létrehozni. A kvótarendszer csak a következményeket kezeli, nem az okokat. Egy összeurópai cselekvési tervnek az okok megszüntetésére kell koncentrálnia. Brüsszelben fordítva ülnek a lovon. Először a népvándorlást kell megfékezni, meg kell védeni Európa határait és csak ezután lehet arról beszélni, hogy osszuk el azokat, akik idejöttek, vagy itt akarnak maradni.

A törvények uralma Európában nem elnyomást, hanem védelmet és biztonságot jelent. Mindenkit rá kell szorítani a törvények betartására.

Haza csak egy van és azt mindenkinek kötelessége megvédeni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére