Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vona Gábor egy török terrorszervezet tiszteletbeli tagja

Bertha László

2016.10.20. 17:08

Még a cukiságkampány elõtt, Vona Gábor saját maga dicsekedett el a Szürke Farkasokhoz fûzõdõ viszonyáról, amit a mai napig kitartóan ápol. A terrorszervezet több száz embert ölt meg az 1970-es '80-as években, II. János Pál pápával is végeztek volna.

Még a cukiságkampány előtt, Vona Gábor saját maga dicsekedett el a Szürke Farkasokhoz fűződő viszonyáról, amit a mai napig kitartóan ápol. A terrorszervezet több száz embert ölt meg az 1970-es '80-as években, II. János Pál pápával is végeztek volna.

Ahogyan korábban a 888.hu már megírta, Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke évek óta előszeretettel használ egy jellegzetes kézjelet, ami a muszlim-fasiszták üdvözlésre használt jelképe. A radikális pártelnök hivatalos Facebook-oldalára feltöltött fotóját például lájkokkal és bátorító kommentekkel árasztották el török szélsőségesek.

A Jobbik elnökéről elsőként a hvg.hu írta meg, hogy terroristának minősített török szervezetekkel ápol rendszeres kapcsolatot, a Ripost legfrissebb információi szerint Vona a terrorszervezet tiszteletbeli tagja is.

A portál értesülései szerint Vona Gábor korábbi törökországi előadókörútja során került szoros kapcsolatba a terrorszervezettel, a Szürke Farkasokkal, akik tiszteletbeli taggá is fogadták – vélhetően ezt köszönte meg a fotóval is.

A Szürke Farkasok II. János Pál pápával is végeztek volna

A terrorszervezet nevéhez kötődik többek között a magyarok által is különösen kedvelt pápa, II. János Pál elleni gyilkossági kísérlet is. A Szürke Farkasok a nacionalista MHP párt „nem hivatalos katonai szárnya”, ami több száz ember haláláért volt felelős a ’70-es, ’80-as években.

A szervezet ma elsősorban a migránsáradatból nyerészkedik, főképp embercsempész-tevékenységéről ismert. Érdekesség, hogy a Szürke Farkasokkal a kommunista időkben jó kapcsolatot ápoltak a magyar titkosszolgálatokkal.

Hiába azonban a cukiságkampány, Vona azóta sem tagadta meg a szervezetet. A Ripost információi szerint a pártelnök a közelmúltban is fogadott egy törökországi küldöttséget.

A küldöttség tagjainak a fenti képet adományozta, amelyen Vona a Szürke Farkasok szimpatizánsai és vezetői körében látható. A fotó a tiszteletbeli taggá avatásakor készült Törökországban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére