Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vonát szétszedik az általa sértegetett nyugdíjasok a Facebookon - továbbra sem kér bocsánatot

888.hu

2017.08.27. 19:58

A Jobbik elnökének, Vona Gábornak elárasztották a Facebook-oldalát a felháborodott nyugdíjasok kommentjei. Ismeretes, hogy Vona néhány hete becsmérlõ megjegyzéseket tett a nyugdíjasokra egy Facebook-posztban, miután egy kampányrendezvényén szóváltásba keveredett egy idõs szavazópolgárral. Vona azóta sem hajlandó bocsánatot kérni a gyalázkodásért. Sok nyugdíjasnak elege lett, és a Facebookon üzent a pártelnöknek.

 

Vona Gábor pártelnök így gyalázkodott Facebookon:

most már rendszeres esemény, hogy hétköznapokon kedves bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, ordibálnak trágárul és hörgik fel a XX. század minden traumáját" ..."húzták maguk mögött a kis bevásárló kosarukat, és ne szépítsük, a szemeikben gyűlölet lobogott, a szájukból pedig szennyvíz folyt"

Az Origo összegyűjtötte a vállalhatóbb kommenteket, így most ezekből szemezgettünk néhányat.

Vona Facebook-profiljának kezelői eközben szorgosan takarítanak, az Origo szerint ugyanis számos, a pártelnököt támadó hozzászólás eltűnt.

Úgy tűnik, hogy a Jobbik elnöke nem hajlandó bocsánatot kérni korábbi kijelentéseiért, ám emiatt egyre nagyobb a nyomás rajta.

A legfrissebb felmérések szerint a jobbikos szavazók fele is elítéli a nyugdíjasokról tett becsmérlő kijelentéseit. A megkérdezettek döntő többsége minden életkori csoportban – így a harminc év alattiak között is – sértőnek tartja a pártelnök mondatait. A leginkább azonban a 60 év felettiek reagáltak hevesen Vona Gábor mondataira.

Emiatt nem is csoda, hogy a nyugdíjas érdekképviseleti szervezetek bocsánatkérésre szólították fel Vonát.

A bocsánatkérés helyett Vona becsmérlő posztjának megjelenése után nem sokkal Staudt Gábor, a Jobbik fővárosi politikusa szólt be ismét az időseknek.

Az idős polgárok ezért Facebookon kezdtek el üzengetni a pökhendi pártelnöknek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére