Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 444 szerint Theresa May is náci lenne?

Sümeghi Lóránt

2016.07.20. 15:58

Furcsamód - Magyarországhoz hasonlóan - a jelenlegi brit miniszterelnök is hasonló kampányt folytatott az illegális bevándorlók ellen pár évvel ezelõtt Londonban. A hazai liberálisok logikáját követve tehát õ is Goebbels nyomdokaiba lépett?

A hazai plakátkampány körüli mesterségesen generált hisztéria közepette elképesztő szellemi magaslatokba röppent a migránspárti sajtó. Ugyanis szerintük a Brüsszel által erőszakosan, a tagországokra rákényszerített kényszerbetelepítést elutasító kormányzati kommunikáció 

Joseph Goebbels emlékéhez méltó módon gerjeszti az idegengyűlöletet."

Magyarán a Soros-féle anyagi támogatásból működő, szigorúan objektív és független 444 - Lauderhez hasonlóan - lenácizta a magyar kormányt.

Csakhogy a migránspárti sajtósok figyelmét elkerülte az a tény, hogy rajtunk kívül más országokban sem feltétlenül örülnek a több biztonságos országon áthaladó, hívatlan, akár terroristákat is rejtő tömegnek.

Ilyen ország például Nagy-Britannia, melynek élén egy olyan miniszterelnök asszony ül Theresa May személyében, aki belügyminiszterként hasonlóan hatékony kampányt folytatott a nemkívánatos migránsok ellen. 

A britek illegális bevándorlók letartóztatásával való fenyegetőzéséhez képest a magyar kormány felhívó jellegű tényállításai szinte nem is említhetők egy lapon. 

Szinte természetszerűen adódik a kérdés tehát: vajon Theresa May is goebbelsi útra lépett volna, ezzel a nácizmus kénköves szakadékába taszítva egész Nagy-Britanniát?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére