Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal tényleg soha nem fogy ki a kóklerekbõl

888.hu

2017.07.21. 17:28

Feldmár András ismét aktivizálta magát, és a baloldal fakóvörös csillagaként ismét színre lépett, hogy kioktasson, megneveljen, átneveljen. Csak nehogy öngyilkosságba taszítsa a teljes balliberális palettát.

Úgy, ahogy Feldmár András, senki nem képes rettegni, pedig az örökös rettegők táborában jó páran már a saját árnyékuktól is megijednek.

A neves "pszichológus" pár nappal ezelőtt a HVG Extrának adott egy "exkluzív" riportot, amelyben nem meglepő módon csúcsra pörgette a rettegést és a félelmet.

A tévés online gerincműtők és az ezotériában hívők között elhelyezkedő "szakember" szerint:

Egyre többen akarják, hogy ne gondolkozzunk, és most félelmet gyártanak a hatalomban lévők, mert tudják, minél inkább félnek az emberek, annál könnyebb őket uralni."

Persze Feldmár okos ember, sőt, minden bizonnyal túl okos is, tudja, hogy mit kell mondani a baloldali olvasóknak. Tudja, hogy mitől dobban a balos szív.

Az Egyesült Államokból kitiltott Feldmár András képlete roppant egyszerű:

Magyarországon félni kell, itt mindenkit elnyomnak, de Õ majd mindenkit felszabadít, szabaddá tesz.

Mielőtt még komolyan vennénk Feldmárt, hadd idézzem Hanthy Kinga tényfeltáró riportját, mely Halálos Utazás címmel 2016-ban a Magyar Időkben jelent meg: 

"Török Szabolcs a 29. születésnapján, pontosan a megszületése percében meztelenül kivetette magát Budapest egyik luxusszállodájának ötödik emeletéről. A drogos öngyilkosságnak elkönyvelt eset körül több furcsaság is van. Vajon mit keresett a fiatalember apartmanjában Feldmár András sztárpszichológus és legközelebbi munkatársa, Büky Dorottya? És ha vele voltak, miért nem akadályozták meg a halálugrást?"

A teljes cikket azoknak ajánlom, akik imádják az értelmiségi pózban tündöklő, csalhatatlan baloldali megmondóemberekben a megváltót látni. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére