Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A csürhe kéttucatnyi, szegény gyerekeknek szánt szánkót lopott el a Parlament elõl

888.hu

2018.12.14. 20:30

A szerda esti és a csütörtöki zavargások legszégyenteljesebb pontja volt, amikor a Parlamentnél felállított 130 szánkóból többet elloptak, megrongáltak és felgyújtottak a provokátorok. A szánkókat az Országgyûlés Hivatala vásárolta és hátrányos helyzetû gyerekeknek ajándékozzák azokat.

Szégyen. Nem nagyon lehet más szóval jellemezni azoknak a provokátoroknak a tettét, akik részt vettek a Parlament előtt felállított szánkók ellopásában és rongálásában.

Az Országgyűlés Hivatalától kérdeztük, hogy mennyi, hátrányos helyzetű gyerekeknek szánt szánkó veszett oda a csürhe őrjöngése miatt. A hivatalos válasz szerint összesen 130 szánkó volt kiállítva, amelyből csütörtökön 20, pénteken pedig 3 darab veszett oda. Korábban a Belügyminisztérium közölte, hogy a szánkók értéke darabonként 12 000 forint, vagyis a kár meghaladja a negyedmillió forintot. Az Országgyűlés Hivatala közölte, hogy az ellopott, megrongált szánkókat pótolják, így végül mind a 130 darab hátrányos helyzetű gyerekekhez kerül majd.

Megkerestük a szánkók gyártóját is. A Hazai Kert Holdingtól Bálint Csaba elmondta lapunknak, hogy nagyon sajnálták, amikor látták, hogy a tüntetők mit műveltek a szánkóikkal. Beszámolt viszont arról is, hogy egy vevő direkt a rongálások miatt vásárolt tőlük.

Volt egy vevőnk, aki kutyaházat vett és rácsodálkozott a szánkókra, hogy ez olyan, mint ami a Parlament előtt van. Azt mondta, hogy a k888rva anyját, nem bírtuk összetörni"

– mesélte a vásárló. A kérdésre, hogy akkor mit csináltak vele, a vevő azt válaszolta, hogy

ezért fölgyújtottuk."

Szégyen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére