Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A DK-s Szaniszló Sándor szerint Hosszú Katinka „magára haragította az ország felét”

888.hu

2022.04.08. 09:40

Ha csöndben maradtál volna, bölcs maradtál volna – tartja a mondás.

 

Nem csitul a baloldaliak dühe az elbukott választás miatt.

Mint ahogy arról már tegnap is beszámoltunk, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónő egy rövid bejegyzésben tudatta, hogy vasárnap, a választás estéjén személyesen gratulált Orbán Viktornak a győzelemhez. Ezt követően vérre szomjazó libsik tömege gyűlt össze az említett poszt alatt és nem rejtették véka alá a véleményüket.

 

Nehéz megállapítani, hogy a baloldalnak vajon a gratulációval van problémája, vagy azzal, hogy Hosszú Katinka is ott volt az eredményvárón, mindenesetre az tény, hogy a világklasszis úszónő kiállása, a baloldal csúfos vereségével egybekötve, igen érzékenyen érintette a túloldalt. Ütik mint a bokszzsákot.

 

(Nem elfelejtendő, hogy a választás előtt Muri Enikő került a baloldali szavazók ökle alá, amiért elénekelt pár sort a Nemzeti dalból. Pár hónappal ezelőtt pedig Tóth Gabit támadták, hasonló okból.)

 

Hosszú Katinka megnyilvánulása olyan érzékenyen érintette a túloldalt, hogy még Szaniszló Sándor XVIII. kerületi DK-s polgármestert is megszólalásra kényszerítette.

 

Gratulálok, ügyes vagy. Magadra haragítottad az Ország felét.”

– írta a szocialista polgármester, majd mondandója után rakott egy nagyon vigyorgó szmájlit.

 

 

Olybá tűnik, hogy Kunhalmi Ágika pártfogójának rengeteg szabadideje lehet, hogy még ilyen posztokkal is foglalkozni tud a városvezetés mellett.

 

Szaniszló Sándor őrjöngését olvasva az úszónő bejegyzése alatt felsejlett bennem egy 2002-es megszólalás, ami az akkori Fidesz-MDF Kossuth téri, milliós nagygyűléséhez köthető. Ezen az eseményen ugyanis olyan művészek és sportolók tették tiszteletüket, mint például Varga Miklós, Pataky Attila, vagy Egerszegi Krisztina.

Az eseményt követően a baloldaliak megjegyzésekkel illették a gyűlésen felvonult hírességeket.

 

Puszta Béla, Salgótarján akkori szocialista polgármestere például így nyilatkozott:

A társadalom erőltetett kettészakítása tovább folytatódik, mint legutóbb megtudtuk, már Egerszegi Krisztina is csak az ország egyik felének Egérkéje.”

 

(Forrás: Heti Válasz 2002. 04. 26-ai száma)

 

Jól látható tehát, a baloldal – Szaniszló Sándorral az élen – nem változott 20 év viszonylatában sem: megújulásra nem képesek, csak a már jól bejáratott, unalmas dogmák szajkózását ismerik. Elfogadónak tettetik magukat, holott ők lennének az elsők, akik ítélkeznének bármely ügy, személy kapcsán – ezt az olimpikon tekintetében meg is tették.

 

Hosszú Katinka gratulálásáról zárszóként még egy utolsó gondolat:

nincs ezzel semmi baj.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére