Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Facebook indexre tette Bayer Zsolt oldalát

Nagy Gábor

2018.04.26. 10:44

Eltûnt a Facebookról Bayer Zsolt hivatalos oldala - írja a Magyar Idõk. A jobboldali publicista oldalának több ezer lájkolója volt, s nem tudni, miért tették indexre.

Eltűnt a Facebookról Bayer Zsolt hivatalos oldala – írja a Magyar Idők. A jobboldali publicista oldalának több ezer lájkolója volt, s nem tudni, miért tették indexre.

Ismert a Facebook balliberális érzékenysége, s a brüsszeli padsorokban is oktatott kettős mérce gyakorta sújtja a jobboldali véleményvezérek, portálok facebookos tevékenységét. A 888-at is megpróbálták már beszántani, s most nagyon úgy tűnik, hogy Bayer Zsolt hivatalos oldalára fájt a foguk a cenzoroknak.

Reméljük, nemsokára kiderül, hogy miért kellett törölni/felfüggeszteni az oldalt. A Facebook – amely korábban a szólásszabadság elkötelezett híveként aposztrofálta magát – ugyanis azt ígérte: nyilvánossá teszi, milyen irányelvek alapján cenzúráz.

Frissítés: Bayer Zsolt a Magyar Időknek elmondta, a trollok miatt kellett felfüggesztenie az oldalt, az oldal most már - "tisztítás után" - újra elérhető.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére