Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A gyurcsányisták lesöprik az asztalról a magyarok érdekeit

Horváth K. József

2021.06.02. 15:30

Önök süketek a WHO véleményére – jelentette ki határozottan Rétvári Bence államtitkár a parlamentben, amikor a Demokratikus Koalíció hazug állításaira reagált.

 

Bősz Anett, a DK soraiban ülő liberális képviselő arra vetemedett, hogy cáfolja az Egészségügyi Világszervezet (WHO) álláspontját az embereknek az oltás felvételével kapcsolatos elbizonytalanítása érdekében. Lassítva ezzel a teljes országos védettség kialakítását, az emberek nyugalmának, békéjének feltétel nélküli visszaadását.

Ráadásul Bősz semmiféle konkrétumot nem említett, csupán feltételezésekre hagyatkozva keltette a hangulatot az oltás felvétele ellen. „Többen kérték az ellenanyag termelődése és a védettség kialakulása visszaigazolását az idősebb korosztályból, attól tartanak, hogy a kínai vakcina után az ő védettségük nem alakult ki.”

Bősz arra nem vette a fáradságot, hogy ha már bírál, akkor konkrét személyek tapasztalatát tárja a T. Ház elé.

Nem véletlenül mondta Gyurcsány liberális tanítványának felháborodottan Rétvári Bence, hogy „elfogadhatatlan, hogy ön bármilyen szakember véleményét egy perc alatt lesöpri az asztalról”.

Varga Zoltán, a másik DK-s azzal szolgálta az elbizonytalanítást, hogy innen-onnan összeszedett, talán hamisított keleti vakcinákat emlegetett. A közelmúltban a parlamentben még ereszcsatornával hadonászó képviselő azt az elképesztő állítást is megfogalmazta, hogy „szeretnénk megakadályozni, hogy a kínai vakcina kormányzati propagálása miatt még inkább csökkenjen az oltási hajlandóság”. Mintha ők lennének a jó emberek, az egészségpártiak, akik folyamatosan az oltás ellen kampányoltak. Majd amikor Gyurcsány látta, hogy ez politikailag csőd, szavazókat vesztenek vele, kinevezték a baloldalt oltáspártinak. Ám mint látható, ez a lényegen éppen annyit változtatott, mint amikor Karácsony kihirdette Budapestre a klímavészhelyzetet. Semmit. Maradtak ugyanolyan oltásellenesek, mint korábban voltak.

A cél az Orbán-kormány elleni hergelés, az emberek elbizonytalanítása, a kabinettel való szembefordítása a hatalom megszerzése érdekében.

Még most is jobban örülnének, ha minél kevesebben oltakoznának, ezért tesznek ilyen felháborító nyilatkozatokat. Egyik nap öt áldozata volt a vírusnak, és sajnos egyik elhunyt sem volt beoltva. Ezeket a tényeket mélyen elhallgatják. És azt is, hogy több mint egymillió magyar ember élete, egészsége került biztonságba azáltal, hogy a kínai Sinopharm vakcinát kapta meg.

Gyurcsányék nemcsak a WHO véleményére süketek, hanem a magyar emberek életösztönének meghallására is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére