Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A gyurcsányisták mind Luciferek

Horváth K. József

2021.07.15. 18:00

A gyurcsányisták sötét jellemét igyekszik plasztikussá tenni ez az írás. Somogyi Zoltán friss megnyilvánulásai, mint cseppben a tenger, mutatják meg nekünk ezt az álnok világot.

 

Somogyi, a baloldali szociológus, aki az SZDSZ-nek már 17 évesen pártoló tagja volt, szerdán A nap híre című ATV-műsorban a baloldal érvrendszerét hangoztatta a kínai Sinopharm-oltóanyag ügyében, gunyoros megjegyzéseket téve a vakcina felvételére biztató kormányra. Így: „Az idős embereknek egy jókora része a kormány biztatására döntött úgy, hogy a kínai vakcinával beoltatja magát. Miért is ne oltatná azzal be magát, aminek a legdrágább a közbeszerzési ára. Nyilván az lehet a legjobb, ezt így tanultuk. Meg kellene nézni a kínaival oltottaknál, hogy milyen a védettség.” Magyarán gyenge, sugalmazta.

Ugye nem azt mondta, hogy a Karácsony által hangoztatott fővárosi védettségi mérés botrányos és álhír, mert a tények szerint valamennyi Magyarországon felvehető vakcina megfelelő védelmet nyújt még az idősek számára is. Erről épp a napokban adott ki szakvéleményt a Semmelweis Egyetem, amely intézménynek a legjobb műszerezettség áll rendelkezésére a vizsgálat elvégzéséhez.

De esetünkben nem is ez a lényeg. Sokkal inkább Somogyi Zoltán álláspontja, aki annak ellenére képviselte a baloldali, ráadásul ezúttal is hamis narratívát, hogy kevesebb mint egy hónappal ezelőtt a pesti dugók miatt szívta fel magát, és intett búcsút a baloldalnak.

Közösségi oldalán a következőket írta: „A Hegyalja út is egysávos lett az autópályán bejövő autóknak, egészen az Erzsébet hídig. Szombaton is dugó a fővárosban. (Csak zárójelben: a rakpart pedig úgy lezárva, hogy közben építik a Lánchidat.) Valaki megmondaná ennek az értelmét. Mondjuk, nem gondoltam volna, hogy értelmetlen, zsigerből autógyűlölő sávfelfestések miatt leszek kénytelen egyszer végső búcsút venni a magyar baloldaltól.”

Miután az „értelmetlen, zsigerből autógyűlölő sávfelfestések” megvalósultak, Somogyi szavai arra utalnak, hogy igen, eljött az egyszer, s a bejegyzés pillanatában búcsút is vett a baloldaltól. Ez az „egyszer” tehát június 19-én be is következett.

Ám az anyai ágon baloldali kommunista családból származó Somogyit nem olyan fából faragták, hogy komolyan vegye saját magát. Ugye még egy hónap sem telt el az ominózus Facebook-bejegyzés óta, amikor Somogyi a kimondott szava ellenére – egy Horn Gyula-féle laza vállrándítás utáni néma „na és”-sel – beült egy baloldali televízió baloldali beszélgetős műsorába, s védte az alig egy hónapja megtagadott baloldali érdekeket, beszállva abba a kórusba, amely nagy hangon korholta a kormányt.

Ennyit ér a liberálkomcsik szava. Ennyit ér Karácsonyé, Gyurcsányé és Dobrevé is. Pontosan ennyit. Aztán ha ne adj’ Isten ők jönnek ki győztesen 2022 áprilisában, akkor éppúgy hátat fordítanak mindannak, amit napjainkban a népnek ígérgetnek, ahogy Somogyi tette az elmúlt napokban saját szavával. Ha netán kormányra kerülnek, abban a pillanatban megváltoznak: ígérgető jóbarátból nyomban a nép ellenségévé lesznek.

Ismerjük Lucifer szavait: „Nem adhatok mást, csak mi lényegem.” Tudjuk régóta, de nem árt emlékeztetni rá, amikor csak lehet: a gyurcsányisták mind Luciferek, egytől egyig.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére