Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A jó feminista ismérvei: bunkó, pénzéhes, családellenes és nagyképű

Kovács Nikol

2021.11.03. 16:00

„A feministák azok, akik valójában férfiak akarnak lenni.”

 

A hétvégén volt egy érdekes műsor Mérő Verával és Puzsér Róberttel a feminizmusról. A beszélgetést Tatár Csilla moderálta.

Nem tartott sokáig a nyugalmam, hamar kinyílt a bicska a zsebemben.

Nagyon érdekes volt látni, ahogy az első percben meghatározták a két vitázó alá-fölé rendeltségi viszonyát: a magasabb helyen foglal helyet Mérő Vera, aki ilyen-olyan diplomát szerzett, itt és itt, plusz még a papája is okos és híres, ezzel szemben ott van Puzsér Róbert, aki csak egy publicista, újságíró.

Milyen lealacsonyító ez?!

A másik, ami kiverte nálam a biztosítékot, hogy miközben Puzsér próbálta kifejteni véleményét a feminizmusról, a két nő egész idő alatt vígan kacarászott, elképesztően bunkó magatartást tanúsítva.

Szóval itt tart ma a feminizmus!

Mérő Vera elfelejtette, hogy a feminizmus a nemek közti egyenlőségről szól, ami a szavazati jogok kiharcolásával kezdődött, most meg a nőuralommal folytatódik. Magyarul: a férfitársunkat is meg kellene tisztelni azzal, hogy szabadon elmondhassa a véleményét. Röhögés nélkül!

A feministák szerint ma a nők még mindig nem egyenjogúak a férfiakkal, holott a gyakorlatban erről szó sincs, jogilag nincs közöttük különbség.

Amiről a feminista nők ábrándoznak – az LMBTQ-közösséggel karöltve –, azok a többletjogok. Elfelejtik ugyanakkor, hogy ha több jogot adunk a nőknek, mint a férfiaknak, vagy a homoszexuálisoknak, mint a heteroszexuálisoknak, megjelenik a diszkrimináció intézménye.

A kerekasztal-beszélgetésből az is egyértelműen kiderült, hogy Mérő Vera személyes sértettség miatt válhatott feministává. A vita során ugyanis újra meg újra előkerült a fizetés kérdése, így feltételezem, Mérőnek valójában

a járandósága összegével van problémája.

Van-e fizetségbeli különbség nők és férfiak között? A vitában egyértelműen azt akarták sugallni, hogy van, viszont gondoljunk bele, ha tényleg kevesebb bért kellene adni a nőknek, mint a férfiaknak, miért nem csak nőket foglalkoztatnak a multik? Gazdaságosabb lenne, nem?

A feministák a nők családban elfoglalt helye ellen is lázadnak, úgyhogy muszáj rendbe tenni ezt a kérdést is.

Senkinek sincs ellenére, hogy egy nő nagy karriert fusson be vagy sok pénzt keressen. Az sincs senkinek ellenére, ha egy nő elsősorban anya szeretne lenni. Sőt, ha egy nő építgetné a karrierjét, és mellette családot vállalna, az is oké. Itt van előttünk példaként Szentkirályi Alexandra, Varga Judit vagy Novák Katalin.

A konzervatívok így csinálják.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére