Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Jobbik portálja a 444-et majmolja

Horváth József György

2016.08.23. 18:28

A jobbikos pártérdek mindent felülír, még a szólásszabadságot is. Az Alfahíren kõkeményen cenzúrázzák a nem tetszõ kommenteket.

A mai nap folyamán érdekes e-mailt kaptunk egyik olvasónktól. János felháborodva írt nekünk arról, hogy kritikus kommentjét törölték az Alfahír Disqus folyamából.

Olvasónk Magvasi Adrián főszerkesztő 888-ról szóló kamucikke alá próbált kommentelni, ám hozzászólását a portál nem engedte ki. Ezen felháborodva János újabb kommentet írt a cikk alá, melyben nemtetszését fejezte volna ki a cenzúra miatt. Azonban az alfahíresek ezt a hozzászólást sem engedték ki, sőt ekkorra már kitiltották Jánost az oldalról, amelyet képfelvétellel rögzített is.

Az Alfahír ezek szerint valóban kezd egyre jobban a 444-re hasonlítani. Ami valljuk be, nem egy jó irány. Magvasi Adrián döntése a cenzúra mellett érthetetlen, hiszen a cikke alatti kommentfolyam amúgy sem bővelkedik a hozzászólásokban. Az összesen kilenc, cikk alatti kommentből négy elég negatívan áll hozzá a szerzőhöz és írásához.

Kérdéses, ha az Alfahír János nevű olvasónk kommentjeit és profilját bannolta az oldalról, akkor például a zsidózó és gyűlölködő hozzászólásokat miért nem?

Ha már cenzúrázzák a kommentfolyamot érdemes lenne erre is odafigyelni.

Felmerül még egy kérdés: vajon azért ilyen kevés a komment Magvasi cikke alatt, mert a legtöbbet cenzúrázni kellett, vagy csak szimplán senkit sem érdekel a főszerkesztő erőltetett válasza "Közpénzen náculhatnak a jobbik szavazói?" című cikkünkre? Szerintünk Magvasi Adriánra érdemes odafigyelni, meghallgatni és elolvasni a véleményét. A főszerkesztő úrnak azonban érdemes lenne elgondolkodnia azon, hogy az éremnek két oldala van. Ugyanis, ha ő leírhatja a véleményét egy cikkben, akkor mindenkinek joga van ahhoz hozzászólni és véleményezni. Nem szabad egyből vízbe ugrani az első negatív kommenttől. :)

<3

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére