Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A macskatársadalom hadat üzen Izraelnek

2015.11.02. 21:16

Uri Ariel izraeli mezőgazdasági miniszter száműzné a kóbor macskákat az ország területéről.

Ariel a környezetvédelmi miniszterhez írott levelében évi 300 millió forintnak megfelelő költségvetést is felajánlott a macskák másik országba való áttelepítésére.

Izraelben az elmúlt években elszaporodtak az utcákon szemétből élő kóbor macskák. Az izraeli kormány először ivartalanító akciókba fogott, most viszont végleg meg akar szabadulni az utcán élő macskáktól. Pedig száműzés helyett akár örökbefogadó akciókat is szervezhetnének, sokkal kevesebb pénzből...

Az állatvédők hétfőn tiltakozó akciókba kezdtek. Egy neves tel-avivi állatorvos, a magyar származású Rafi Kishon a közszolgálati rádióban hangsúlyozta, hogy az izraeli macskák ökológiai védelmet nyújtanak különböző kártékony állatok, például a patkányok és a kígyók ellen, és ezzel gyakorlatilag védik az izraeli lakosságot is.

Hétfőn számos izraeli politikus tette közzé macskája fényképét a különböző internetes közösségi fórumokon, ezzel is síkra szállva a macskák Izraelben tartása mellett és Uri Ariel javaslatával szemben.

Eközben az EMSZ (Egyesült Macskák Szervezete) sem tétlenkedett! Az este folyamán összehangolt offenzívát indítottak az izraeli mezőgazdasági minisztérium ellen. Sajtóértesülések szerint az offenzíva már Uri Ariel házánál jár, ahol már teljesen összeszarták a verandát. A napokban további kőkemény megtorlás várható a macskák részéről. Ariel miniszter úr retteghet!

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére