Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magát függetlennek hazudó ellenzéki média ontja magából az önjelölt politikusokat

Tóth Dalma

2019.06.17. 17:44

Kocsis Máté, a Fidesz-frakcióvezetője tökéletesen rávilágított a valóságra.

Az ellenzék egyre-másra nevezi meg a polgármesterjelöltjeit. Már nemcsak az RTL Klub egykori műsorának, a Csillag születiknek egyik zsűritagja, Puzsér Róbert áhítozik a főpolgármester posztra. Nemrég beszállt a versenybe Gyurcsányék jelöltje, Kálmán Olga is, aki az ATV-nél volt műsorvezető, amíg be nem állt Simicska mögé. Majd a múlt héten kiderült, hogy Pikó András, az egykori SZDSZ-t megtestesítő Momentum jelöltje elfogadta a felkérést, és indul a nyolcadik kerület polgármesteri címért. Pikó András a Klubrádió műsorvezetője.

Az ellenzéki média folyamatosan azt hangoztatja, hogy ők mennyire független, ennek ellenére, sorra jelentkeznek be politikai posztokért az ott dolgozók. Ennyit a „függetlenobjektivitásról”. Kocsis Máténak, a Fidesz frakcióvezetőjének is szemet szúrt a jelenség, melyre közösségi oldalán világított rá.

Néhány héttel ezelőtt egy lakossági fórumon azt mondtam, hogy mára újságírók lettek a politikai ellenfeleink. Akkor persze a balliberális média kiakadt, támadott és dühöngött. Pedig csak valami olyasmire gondoltam, amit a képen látnak. Eddig csak a háttérből szervezték az ellenzéki politikát, most már Gyurcsány előtérbe is tolta néhányukat. Ezek az emberek soha nem voltak sem függetlenek, sem objektívek, bármennyire erőlködnek is ezt elhitetni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére