Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A simicskista Index nagyon tolja az amerikai propagandát

888.hu

2017.04.24. 21:58

Goodfriend óta nem tolt annyi amerikai propagandát az Index mint ma.

A jó időnek hála a született demokraták ma ismét előbújtak barlangjaikból és úgy döntöttek, hogy feminácik által megbélyegzett megmozdulást tartanak az Orosz Nagykövetség előtt. Az ügyeletes amerikai propagandisták pedig megágyaznak a mai tüntetés narratívájának és máris több cikket írt az Index oroszügyben, mint egész hónapban.

Lássuk a függetlenobjektív, mértéktartó és mértékadó lap mai fake news rovatát:

Panyi Szabi kiderítette, hogy a mai tüntetésen az orosz titkosszolgálat is részt vesz, sőt azt is megállapította, hogy az FSZB feladata külföldön az orosz külképviseletek technikai-műveleti védelme. Panyi olyan merész megállapításokat tesz, amelyek kimerítik a Bogár László és Szaniszló semmitmondásait.

A "neves szerző" oknyomozásának köszönhetően a nagyérdemű megtudhatta a cikkből, hogy "sor kerül a tüntetés teljes körű dokumentálására, az orosz titkosszolgálat valószínűleg felvételeket fog készíteni a rendezvényről, és az is elképzelhető, hogy az FSZB nem csupán a nagykövetség területéről készít majd felvételeket, hanem a korábbi nemzetközi tapasztalatok alapján a civil tüntetők közt mozogva, vagy akár a környező épületekből is."

Tehát a gendervitába fulladt, teljesen komolyan- vehetetlen oroszellenes tüntetésen felvételeket fog készíteni az orosz titkosszolgálat.

Érik már egy jó Gőbölyös Soma-díj ezért a páratlan oknyomozásért.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére