Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A színészek élete ilyen: lehangoló, nehéz, szomorú

Schüller Márton Imre

2022.01.21. 12:00

Ismét előkerült az Élni hívlak baráti kör, hogy panaszkodjanak kicsit boci szemekkel. Mostanra viszont már zene sincs, csak SZDSZ-es depresszió és végtelen önsajnálat.

Az elején le kell szögezni, hogy a választások tisztasága fontos! Nem lenne jó, ha nálunk is, mint nyugatabbra hirtelen feltámadnának a holtak és leszavaznának valamelyik oldalon. Belpesti művészeink új videója, ami arra biztat hogy számlálj te is szavazatot, azonban szimplán nem erről szól.

„Belebetegszem a tehetetlenségbe”

„Kihasználnak, átvernek, megfélemlítenek”

„Szorongok, rossz kedvem van, ideges vagyok”

Mi köze van a beteges lelkiállapotuknak ahhoz, hogy Magyarországon a választások tisztán menjenek? Hát az ég egy adta világon semmi.

Csak megint el kell mondani, hogy milyen rossz ez az Orbán. Meg szépen lassan meg kell alapozni a hangulatot ahhoz hogy, ha baloldal ismét kegyetlenül leszerepel áprilisban, akkor lehessen balhézni, hogy elcsalták a választásokat. Hiszen ők figyelmeztettek: A depressziójuk csak akkor múlik el, ha nem csalnak a választásokon és győz az igazság.

Kedves színészek tudjátok mi mit látunk?

(Csak hogy mi is feltegyük ezt a kérdést így költőien magunknak.)

Egy rakás sikeres, időnként közpénzből is dolgozó, szabad, híres alkotót, akik úton-útfélen azon siránkoznak, hogy milyen lehangoló elnyomásban élnek.

Kicsit olyan, mintha ti néznétek hülyének mindenki mást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére