Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A televíziózás történetének legkellemetlenebb pillanata: élő adásban őrültek meg Sebestyén Balázsék

Kovács Nikol

2022.10.27. 14:30

A képsorok láttán szekunder szégyenérzet fogott el.

 

Vannak dolgok, amikre az ember fel van készülve: ha esik, esernyőt kell vinni, este a híradóban – az RTL-en – Erős Antónia és Szellő István fogja várni az embert, a Fókuszban egészen biztosan érzékenyíteni fognak valamire; vagy a háború borzalmait fogják taglalni, vagy a mély szegénységet mutatják be, vagy valamilyen LMBTQ-tartalmat vetnek a képernyőre. Ezt ismerjük, tudjuk, számítunk rá.

A Celeb vagyok, ments ki innen!-re azonban nem lehet felkészülni.

 

Jön, mint egy tornádó és lekapja az arcodat a fejedről. Egészen hihetetlen, de több millió ember ül le a tévé elé, csak azért, hogy hetvenöt percen keresztül (plusz reklámok) Sebestyén Balázs és Vadon Jani képernyőt nem tűrő bohóckodását, ökörködését nézzék, s azt, hogyan röhögnek a mélyen megalázott celebeken, akik élelemért küzdenek egy olyan helyzetben, amiből valószínűleg minden ember menekülne (például: kígyót-békát dobálnak a fejedre).

Oké, vállalták.

Balázsék fő profilja a g8cizés.

 

Balázs és Jani viselkedése bicskanyitogató – és akkor még finoman fogalmaztam. Nemcsak a celebek irányába tűrhetetlen az a magatartás, amit adásról-adásra tanúsítanak, hanem a nézők tekintetében is.

Nem kizárólag arról van szó, hogy „sok” az, amit csinálnak, hanem ízléstelen is. Lehetne ezt egy fokkal intelligensebben is csinálni.. bár elképzelhető, hogy akkor kevesebben néznék.

 

A tegnapi, aktuális adásban kiderült, hogy a sztárok a táborban – egészen pontosan Múcska Gergő – megnyomtak egy olyan gombot, amit nem kellett volna, Balázs és Jani a hír hallatán kikelt magából és egészen szürreális pillanatoknak lehettünk tanúi.

Nem tudnám ezt szebben kifejezni: a jelenet erejéig úgy tűnt, hogy teljesen elvesztették a józan eszüket.

 

A képsorokon az látható, hogy a két műsorvezető őrjöngve egymásnak esik: Jani Balázs fejét az asztalba veri, mire Balázs felkapja és megpörgeti, majd átdobja az asztalon. Ezt követően erőszakos magatartást tanúsít az egyik stábtag irányába is, aztán dobálózni kezdenek a díszlettel, végül Jani a földön végezi Balázzsal a hátán.

 

A szekunder szégyenérzet fogott el, miközben néztem és komolyan elgondolkodtam azon, hogy most tényleg ez kell, hogy több millió ember szemét a képernyőre tapasszák?

Olybá tűnik...

 

Ismert: a műsor első részeiben Sebestyén Balázsék egy 8–10 éves helyi gyereket aláztak meg. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság vizsgálatot indított az eset kapcsán.

Az eset kapcsán Vadon Jani és az RTL is bocsánatot kért.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére