Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A tüntetés a vírus felett aratott győzelem ünnepe volt

Horváth K. József

2021.06.07. 16:00

Karácsonyék a szombati tüntetés megszevezésekor nyilván mindenre gondoltak, csak arra nem, hogy a Kossuth téri demonstráció nem is annyira a Fudan Egyetem ellen fog szólni, mint annak az ünneplése lesz, hogy – Orbán Viktor szavaival szólva – „legyőztük a járványt!”

 

Napjainkban még számos országban kijárási tilalom van érvényben, ami eleve kizárja, hogy tüntetni lehessen. Sok helyen csak maszkban lehet kimenni az utcára. Arról nem is beszélve, hogy amennyiben a baloldal vírusellenes stratégiája, a kormánynak címzett tanácsai szerint szerveződött volna a védekezés, ma sehol nem tartanánk az átoltottság terén.

Rengeteg erőfeszítés, a baloldallal való folytonos kötélhúzás kellett ahhoz, hogy ma akár már tüntetni is lehessen nálunk, valamint lépéseket tenni az élet újraindítása érdekében.

Emlékezhetünk, a gyurcsányista baloldal nem szavazta meg a koronavírus-törvényt, hogy akadályozza a kormány cselekvőképességét, lassítsa a védekezést. Zavart keltett a maszkok, lélegeztetőgépek beszerzése terén. Hergelt, hogy az emberek ne hallgassanak a kormányra, ne vegyék készpénznek a szavait. Forduljanak felé ellenségesen, előkészítve a baloldal hatalomra kerülését 2022-ben. Képesek voltak külföldön is megtámadni Magyarországot, folyamatosan követelték, hogy csak az uniós engedéllyel rendelkező oltóanyagokat lehessen használni. Itthon akit csak lehetett, lebeszéltek az orosz és a kínai vakcina felvételéről. Emberkísérletekről beszélve halálkampányt folytattak. Majd amikor szélsőséges oltásellenességük látványosan megbukott, hirtelen oltáspártivá maszkírozták magukat. A lényeg azonban nem változott, a háttérben a mai napig maradt az életellenesség, az oltásellenesség.

A szombati tüntetés a vírus felett aratott győzelem szimbólumaként is felfogható, amelyet a baloldal szervezett egy hatalmas országos összefogás sikerének megünneplésére. Ennek valamennyien örülhetünk. Ahogy Dömötör Csaba fogalmazott a Facebook-oldalán:

a tüntetés az oltás ünnepe volt. Ha tetszik, a gyülekezés szabadságáé, a felszabadulásé.

Hitelességét mi sem támaszthatná alá jobban, mint hogy a gyurcsányisták celebrálták, önkéntelenül is elismerve, hogy a védekezés helyes volt, a benne részt vevők tiszteletet és köszönetet érdemelnek,

a baloldal pedig ezúttal is leszerepelt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére