Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Akár 5 évet is kaphat a hátba lõtt fegyverlobbista

Sümeghi Lóránt

2016.03.24. 08:58

Egyre rosszabbra fordul annak a fegyverlobbista édesanyának a helyzete, miután saját négy éves gyermeke hátba lõtte. Most gondatlanság miatt akár 5 év börtönt is kaphat.

Egyre rosszabbra fordul annak a fegyverlobbista édesanyának a helyzete, miután saját négy éves gyermeke hátba lőtte. Most gondatlanság miatt akár 5 év börtönt is kaphat.

Pár héttel korábban az Egyesült Államokbeli Jacksonville-ben egy 4 éves gyermek hozzáfért édesanyja fegyveréhez, majd véletlenül hátba lőtte. Az anya a baleset előtt nem sokkal írta ki Facebook-ra, hogy nemcsak kiáll az állandó fegyvertartás joga mellett, hanem gyermekét is rendkívül izgatják a fegyverek, amely szerinte egy teljesen normális jelenség.

Az eset után az édesanya életben maradt, de súlyos állapotban szállították kórházba. A rendőrség akkori jelentése szerint a balesetnek tűnő incidens miatt nem biztos, hogy vizsgálatot indítanak. Ám a hatóságok mostanra már arra jutottak, hogy hivatalból eljárást fognak indítani, hiszen az eset kimeríti a felelőtlenség és a gondatlanság tényállását.

Így a fegyverlobbista édesanya minden bizonnyal bíróság elé fog kerülni nemcsak a gondatlansága miatt, hanem a gyermekelhelyezés kérdése is felmerülhet a tárgyaláson.

(Independent, RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére