Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amikor az "alfahímek" pityeregnek

Bertha László

2016.11.26. 19:58

Idehaza nemcsak a balliberálisoknak fáj mélységesen Donald Trump megválasztása, hanem a súlyos identitászavarban szenvedõ Jobbiknak is, amely sem lenyelni, sem pedig kiköpni nem tudja a leendõ elnököt.

Idehaza nemcsak a balliberálisoknak fáj mélységesen Donald Trump megválasztása, hanem a súlyos identitászavarban szenvedő Jobbiknak is, amely sem lenyelni, sem pedig kiköpni nem tudja a leendő elnököt.

Az amerikai elnökválasztási kampány finisébe érve meglepő, és egyben felettébb kínos momentum volt, amikor a Jobbik szóvivője, Mirkóczki Ádám kiszámíthatatlan félőrültnek nevezte Donald Trumpot; Vona Gábor pedig Puzsér Róberttel közösen szörnyülködött az egykor még Hitler születésnapját ünneplő N1TV-n, hogy a politika bizony férfi dolog.

Aztán jött a bejelentés: Trump meghívta Washingtonba Orbán Viktort

Ezt már tényleg nehezen tudta feldolgozni a Vona Gábor hátsójából kinőtt jobbikos újságírógárda, hiszen csak szombatra sikerült leírniuk a sorok mögé rejtett tetemes sivalkodásukat. A 888.hu leglelkesebb olvasóinak számító alfahíres srácok sajnos képtelenek voltak – vagy inkább nem volt szabad számukra – leszűrni a lényeget, így a következő írás született:

Trump már szinte mindenkit felhívott, mielőtt Orbánnal beszélt”

A nagy tényfeltáró cikkből végre megtudhatod, hogy Donald Trump csak két hét után beszélt a magyar miniszterelnökkel, ráadásul nemcsak Orbánnal, hanem másokkal is egyeztetett egyetlen nap leforgása alatt, úgyhogy „megint csak az a kurva kormánypropaganda” dübörög.

Arról persze szó sem esik az éterbe kiáltott jajveszékelésben, hogy az igazi hírérték nem az, hogy Donald Trump és Orbán Viktor telefonbeszélgetést folytatott, hanem az, hogy hosszú idő után újra létrejön a legmagasabb szintű találkozó a két ország vezetői között, amit még a világsajtó (hogy ott is értsék: cionista média) sem hagyhatott szó nélkül. Arról már nem is beszélve, hogy a megválasztott amerikai elnök igencsak pozitív hangnemben beszélt Magyarországról.

Persze érthető a jobbikos hisztiroham, hiszen Gáboruknak legalább Kambodzsáig kellene vonaglania, hogy valaki végre vele is kezet rázzon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére