Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az a Burány moralizál, aki részegen ült a volán mögé

Sümeghi Lóránt

2019.03.12. 11:30

Izzadságszagú moralizálást adott elõ Burány Sándor bevándorláspárti politikus tegnap a parlamentben azzal kapcsolatban, hogy õ a harmincas évek bûzét véli felfedezni a jobboldali médiában.

Igencsak megmosolyogtató, hogy egy olyan képviselő próbál a morál felkent lovagjaként tetszelegni, aki korábban lelkiismeret-furdalás nélkül részegen ült be a volán mögé, mit sem törődve azzal, hogy tettével nemcsak a saját, hanem a környezetében lévők testi épségét is veszélyezteti.

Ráadásul mindezt Burány Sándor meg is próbálta elsumákolni, hiszen ittas vezetésével kapcsolatban egy műsorban arra a kérdésre, miszerint miért várt arra, hogy a média kiderítse, és miért nem állt elő maga a történettel, azt válaszolta:

ez politikai öngyilkosság lett volna!"

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a szocialistából párbeszédesre átvedlett Burány igencsak hadilábon áll a tisztességgel, és ez nem csak a magánéletét érinti. Ugyanis újdonsült pártja volt az egyik leghangosabb "náci veszélyt" kiáltó szervezet a Jobbik kapcsán, ám most péntekre Burány és társai mégis közös vonulgatást jelentettek be a mai napig antiszemita botrányokkal terhelt Jobbikkal. 

Milyen érdekes, hogy a bevándorláspárti Burány Sándor a saját háza táján nem érzi a harmincas évek valóban ott terjengő bűzét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére