Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az eddig mindig csak megbukott Bősz Anettből főpolgármester-helyettes lesz

Horváth K. József

2022.05.01. 12:00

Bősz Anettből, a rendszeresen megbukó liberális, a választóknak soha nem kellő politikusból a Demokratikus Koalíció (DK) jelölésére főpolgármester-helyettes lesz. Édes Istenem!

 

Ő veszi át a választásokon eddig szintén csak megbukó Gy. Németh Erzsébet helyét a Városházán. Úgy látszik, a DK csak olyan politikusban bízik, akit a választók elutasítanak. Szegény budapestiek. Csöbörből vödörbe esnek.

Bősz Anett liberális politikusként 2018-ban csak ezért juthatott be a parlamentbe, mert a Liberális párt akkori korifeusát, Fodor Gábort ki nem állhatták a szocialisták. De nem Bősz Anettre szavaztak akkor sem, hanem a MSZP listájára. Aztán a piszkos anyagiakon a szocikkal is összeveszett, ahol ajtót mutattak neki. Végül a Demokratikus Koalíció adott neki képviselői kegyelemkenyeret.

 

Az elmúlt négy év legemlékezetesebb fellépése az volt, amikor a tévészékszázban ő is lefeküdt a földre nyakán összekulcsolt kézzel, hogy így tiltakozzon a kormány intézkedése ellen. Ez az az elhíresült jelenet, amelyet Bangóné talált ki. Emlékezhetünk a jelszóra: „K.rva erős kép”. Az a Bangóné, aki ciklusokon át közgazdásznak hazudta magát, majd miután lebukott, eltűnt a süllyesztőben. Érdemes felsorolni, hogy Bősz Anetten kívül milyen emberek feküdtek ott a padlón: Jakab Péter, Gréczy Zsolt, Bangóné Borbély Ildikó és Niedermüller Péter. Az olvasó mindegyikről ki tudja állítani az elmúlt időszakban joggal kiérdemelt szegénységi bizonyítványát, így ebbe most nem mennék bele. A névsor önmagáért beszél.

 

Bősz Anett másik hozzá illő telitalálata az volt, amikor a baloldali előválasztáson földicsérte Dobrev Klárát, mondván „Meg kell ragadni végre a pillanatot, és »belőni azt a bizonyos gólt«, ami után mindenki felemelheti a fejét. Dobrev Klára képes erre.”
Hát kérem, mindenki látja, mi lett a vége. A baloldal, benne Dobrev Klárával mekkora gólt tudott lőni április 3-án. Egy hatalmas öngólt. Ez a talpnyaló kijelentés arra persze elég volt, hogy most Dobrev Klára pártja főpolgármester-helyettest csináljon belőle.

Bősz Anett Facebookján ezt írja: „Ha valaki azt kérdezné 4 évvel ezelőtt, hogy ha előre tudom, ez a vége, nekiállok-e. Gondolkodás nélkül végigjárnám ezt az utat. A válaszom határozottan igen. Senki ne higgye, hogy úgy hiszem, itt a részvétel a fontos. Dehogy! De mindenekelőtt az a feladat, hogy ezen a sok tekintetben homályos ösvényen, amin jár a hazánk, lelket, gondolatot hozzunk a gyakorta gondolattalan és lelketlen világba.”

Bősz Anett tehát gondolatokat akar hozni a gondolattalan és lelketlen világba, amely homályos ösvényen jár.

A béke, a biztonság, a családtámogatási rendszer, a keresztény hagyományok, a hazaszeretet neki homályos ösvény.

Mert ez a gondolattalan és lelketlen világ nem engedi a könnyű drogok legalizációját, amiért a liberálisok Bősz Anettel folyamatosan kiálltak. Kerítéssel védekezik a migránsok ellen, hogy a magyaroknak holnap is nyugodt, békés világuk legyen, s ne kevert társadalomban kelljen élniük, amit Bősz Anett új főnökével, Karácsonnyal együtt oly nagyon nem szívlel. S a gondolattalan, lelketlen világ képes törvénnyel védeni a gyerekeket, hogy LMBTQ-aktivisták ne lapátolják az óvodákba, az iskolákba a szexuális „érzékenyítés” szennyét, amit Bősz Anett és a szivárványos zászlót a Városházára kitűző főpolgármester szintén nehezen visel.

A budapestieknek tehát sok dolog miatt nem lehet szeretni Bősz Anettet, egy dolog miatt viszont nagyon. Kedveli a bukást. Ugye akkor is nekiindult volna 4 éve ennek az útnak, ha tisztában van április 3. eredményével.

És ez öröm, mert a demokratikus társadalom lényege, hogy választók által megszavazott győztesekből és vesztesekből áll össze. Bősz Anett elmondásából kiolvasható, hogy vállalja a bukott politikus szerepét a következő ciklusokra is. Azt gondolom, hogy a józan magyarok a vesztes szerepére a jövőben is szívesen bizalmat szavaznak neki.

Csak azt nem értik, miért kell addig is – főpolgármester-helyettesként – egy folyamatosan megbukott embernek havi közel másfél millió forintot fizetni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére