Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán ismét felmosta a padlót az ellenzékkel

Forisek Ádám

2019.10.21. 14:58

Hiába bátorodott fel az ellenzék, a szellemi nívó szemlátomást ugyanaz maradt. A méltó válaszok nem maradtak el a magyar kormányfő részéről.

Orbán Viktor a frakcióvezetői felszólalásokra válaszolva megköszönte mindenkinek a részvételt az önkormányzati választáson.

Mint mondta, kereszténységből és erkölcsi dolgokból inkább ne oktasson ki senkit az a Jobbik, amelynek az egyik képviselője beleköpött a holokauszt-emlékműbe a Duna-parton. A magyar kormányfő felidézte Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét is, és mindannak fényében a kormány nem fogad el tőle sem semmiféle kioktatást.

Szólt arról is, hogy vannak aggasztó jelek Budapesten, mivel pont azt a Demszkyt akarják kitüntetni, akinek a vezetése alatt szétlopták a várost. Orbán Viktor elmondta azt is, hogy jelenleg is több száz milliárd forintos fejlesztés van folyamatban, és a korábbi szerződéseket a kormány be fogja tartani.

A Fővárosi Közgyűlés kezében van a döntés, hogy milyen fejlesztéseket akarnak a jövőben, és a kormány ehhez tartja majd magát.

Orbán Viktor viccesnek nevezte azt is, hogy az MSZP nevében a nyugdíjemelésről beszélnek, mivel ők vették el a 13. havi nyugdíjat, miközben a jelenlegi kabinet mindent megtesz a nyugdíjak értékének a megőrzésében. A sajtószabadság ügyében is viccesnek tartja az MSZP megjegyzéseit, miközben épp az ellenzék célja az, hogy betiltsa azokat a lapokat, amik nekik nem tetszenek.

A magyar kormányfő értékelése szerint az ellenzéki vezetők arról beszéltek a hétfői felszólalásaikban, hogy a megválasztott ellenzéki vezetők folytassanak harcot a kormány ellen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére