Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bauer Tamás visszarepülne az időben: Moszkva teret és Demszky-vezetést akar

888.hu

2019.10.21. 18:40

Ismét megosztotta magvas gondolatait a fekete öves hazaáruló.

A DK-s politikus vasárnap ragadott billentyűzetet és írt egy cikket a Facebook-oldalára, amiben kiállt egy Lukács György-szobor mellett, majd azt taglalta, miért támogatja azt, hogy Kertész Ákos visszakapja a díszpolgárságát. Bauer a posztban visszasírja azokat az időket, mikor Budapest főpolgármesterét úgy hívták, hogy Demszky Gábor, hiszen szerinte a nokiás dobozok idején minden jobb volt. Meg persze Kádár alatt, de ebbe most ne menjünk bele.

Demszky húszéves főpolgármestersége a szabadság újjáépítésének két évtizedébe illeszkedett (...) Demszky főpolgármesterségét Budapest kulturális virágzása jellemezte (...)

– írja Bauer.

#kicsimmel

A szélbalos politikus azt szeretné, ha az olyan közterek, mint a II. János Pál pápa tér, a Széchenyi tér, valamint a Széll Kálmán tér újra a régi nevét kapná vissza; 2011 tavaszán nevezték ezeket át, előtte sorrendben Köztársaság tér, Roosevelt tér, valamint Moszkva tér volt a hivatalos nevük. Ha a többi dologban nem is, de Lukács György szobrának visszaállításában Szabó Zoltán DK-s politikus, volt szocialista államtitkár úgy tűnik, egyetért, ugyanis egy hozzászólónak – aki nem helyeselte a Lukács-szoborral kapcsolatos baueri tervet – azt válaszolta: „Miért ne érdemelne?” – emeli ki a Mandiner.

Bauernek nem fáj Trianon, zsigerből gyűlöli a magyarokat

Igencsak hosszúra nyúló Facebook-posztban akadt ki az egykori SZDSZ-es országgyűlési képviselő, Bauer Tamás. Nincs benne mismásolás, csupán a tőle elvárható, szokásos magyargyűlölet. Bauer bejegyzésének apropóját ismét egy össznemzeti ügy, a trianoni emlékév parlamenti vitája adta. (Korábban a családtámogatási rendszer miatt is kiakadt.) Bauer szerint Gyurcsány Ferenc pártjának, a DK-nak és felszólalójának, Gréczy Zsoltnak sokkal jobban [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére