Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bayer Lili: Soros (nagy) szája

Forisek Ádám

2017.05.18. 11:28

Azt már megszokhattuk, hogy Magyarországot rendszeresen támadják a brüsszeli eurokraták és a liberális szuperhõsök. Külön öröm azonban, amikor egy külföldön élõ magyar újságíró kritizálja a kormányt, de ezzel paradox módon csak önmaga ellen dolgozik.

A Politico cikke igen hosszadalmasan, freudi módon próbálja Kovács Zoltán kormányszóvivőt fejtegetni.

Ha kritikusai nem találnak fogást Orbánon, az Kovács Zoltán kommunikációjának köszönhető”

– olvasható a cikkben.

Az egyetlen bökkenő az, hogy cikkíró még a kormányszóvivő kommunikációjáról értekezve sem képes fogást találni Orbánon vagy Kovács Zoltánon:

Az NGO-k elleni küzdelem: csak átláthatóságért vívott harc. A Soros György által finanszírozott CEU-t érintő törvény: csak az egyetemek közti egyenlőséget biztosítja. A migránsok tranzitzónákba küldése: csak szálláshelyet és élelmezést biztosít nekik.”

– áll a kritikában.

Megfigyelhető azonban egy apró érdekesség: alternatívát elfelejt javasolni a publicisztika. Csak kritikát olvashatunk, de megoldásokat nem.

A megoldás ismertetése azonban mégiscsak korrekt követelés, ezért mi teszünk egy szívességet, megfordítjuk a képletet:

Soros György alteregója A Politico újságírónője ezek szerint úgy véli, az NGO-k finanszírozását titokban kell tartani, még annak ellenére is, hogy nemzetközivé dagadó szkepticizmus övezi ezen szervezeteket, hiszen némelyikük embercsempészeket, sőt, terrorizmust is támogathat.

Az csak egy dolog, hogy Soros egyeteme nyíltan politikai aktivistákat nevel, van azonban egy másik bökkenő is: Bayer Lili azt érezteti, mintha a CEU lenne az egyetlen érintett egyetem. A valóság ezzel azonban köszönőviszonyban sincs. Az, hogy ennek ellenére miért csak a CEU mellett álltak ki liberális megmondóemberek, maradjon szépen titok! Ne kérdezzünk túl sokat!

A migránsok tranzitzónákba küldése helyett pedig sokkal jobb, demokratikusabb és progresszívabb, ha szabadon, teljesen ellenőrizetlenül kószálnának az országban, veszélynek kitéve annak állampolgárait.

Összefoglalva tehát, íme Bayer Lili hitvallása: a nyílt társadalomért akár még a józan ésszel harcba szállva is kritizálni kell a magyar kormányt. A magyar emberek álláspontjával pedig nem kell foglalkozni, ha nekünk az túlságosan kellemetlen!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére