Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

BRÉKING: az Index leleplezte a náci YouTube-ot

Horváth Tamás

2020.01.06. 13:58

Az oknyomozó cikkhez még egy bizonyító erejű képkivágást is csatoltak.

Önöknek is föltűnt már, hogy a Youtube teljes képernyőből kilépő gombjának logója egy az egyben a Wehrmacht szimbóluma? – ezzel a címmel jelent meg egy írás az Indexen hétfőn.

A Joób Sándor jegyezte dolgozat minden túlzás nélkül kimeríti az oknyomozó cikk fogalmát, a szakma csúcsát jelentő hírportál munkatársa egy, a társadalom mindennapjait meghatározó, ám eddig a magyarországi sajtó figyelmét valamiért (a mucsai magyarokat jól ismerő, tapasztalt nácivadászok számára az ősi indiai napszimbólumnál is világosabb, hogy vajon miért…) elkerülő jelenségről rántotta le a leplet.

Ugyanis ki ne rökönyödött volna már meg azon, hogy a YouTube használata közben a teljes képernyőből való kilépés kizárólag egy kirekesztő, a sötét történelmi korok emlékét megidéző náci szimbólumra kattintva lehetséges?

Ki az, akinek még ne lettek volna álmatlan éjszakái amiatt, hogy a hajdani Wehrmacht jelképe nap mint nap fasizálja a legnépszerűbb videómegosztó jóhiszemű, eredetileg csak egy-egy jópofa mozgókép vagy zeneszám megtekintése/meghallgatása céljából az oldalra érkezett látogatóit?

Joób Sándor, az Index antifasiszta oknyomozó újságírója

Felesleges is tovább fejtegetni, hogy miért is probléma az, hogy az internet világa – a YouTube személyében – egy valódi mérges kígyót melenget a keblén.

Az egész, egyetemes emberiség hálával tartozik Joób Sándornak, aki megalkuvást nem tűrve, a világot irányító náci, fasiszta érdekcsoportok haragjával dacolva sokunk fájdalmát és félelmeit sűrítette össze a mostani oknyomozó írásában.

Az Index újságírója a potenciális kétkedőkre is gondolt, ezért rendkívül előrelátóan bizonyítékot is csatolt a cikkéhez. A YouTube-ról kivágott náci szimbólum magáért beszél.

A bizonyíték | Fotó: Index

Joób Sándor kolléga ráadásul még tovább ment, s arra is rájött, hogy a német hadsereg, azaz a Wehrmacht által a második világháborúban a páncélosokra és a harci repülőkre festett stilizált Vaskereszt gyökerei a porosz időkig nyúlnak vissza, tehát bizonyítást nyert, hogy a nácizmus már a nácik megjelenése előtt is rákos sejtként éktelenkedett Európa testén, már a poroszok is nácik voltak.

S ami talán még ennél is megdöbbentőbb, hogy a stilizált Vaskereszt, amit a YouTube is használ, a jelenlegi német hadsereg, a Bundeswehr harci járművein is feltűnik. Tehát hiába próbálják a németek levetni a náci múltjukat, a Bundeswehr elárulta őket.

Poroszok, Vaskereszt, Wehrmacht, Bundeswehr, YouTube! Jobb, ha tudjátok, hogy mindannyian nácik vagytok!

Ráadásul pechetek van, mert az Index oknyomozásának köszönhetően ezt egyre többen tudják rólatok, s mivel a náci agymosásban részesülő tömegek szeme kezd felnyílni, csak idő kérdése, hogy mikor lázadnak fel ellenetek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére