Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszel és Sorosék az árnyékkormányt akarják hatalomra juttatni

Horváth K. József

2022.09.22. 15:40

Riasztó a Gyurcsány-Dobrev árnyékkormány megalakulása. A Gyurcsány-Dobrev megjelölést Orbán Viktor használta a párt frakcióülésén és nem ok nélkül. A fővezér ugyanis továbbra is a Böszme.

 

Gyurcsányék pedig ezekben a napokban eljátsszák a jó fiút. Frakcióüléseznek Miskolcon, lapogatják egymás hátát a balos polgármesterrel, a Böszme egyetemistákkal kvaterkázik, mutatva, hogy mennyire kedvelik őket a fiatalok. Hogy a párt mennyire beágyazott a társadalomba, hogy valójában már csak karnyújtás és megragadhatják a kormányrudat, amire oly rég óta várnak.

Erről természetesen szó sincs. Felmérések szerint a társadalmi támogatottságuk a bányászbéka hátsója alatt van, s a napi megnyilatkozásaik sem utalnak arra, hogy a magyar emberek érdekében akarnának fellépni. Továbbra is tolják az „európai Magyarországot akarunk” mantrát, ami azért undorító, mert az emberek legtöbbje ezt a nyugati jóléttel azonosítja, ahol luxemburgi szinten van a minimálbér, amit Dobrev EP-s aknamunkáján keresztül alattomosan, lépésről lépésre igyekeztek belecsöpögtetni az emberek agyába. A többség persze nem hülye, hogy ezt bevegye, de mivel képesség hiányában nekik nincs jobb üzenetük a választók rokonszenvének megnyerésére, ezért az Európai Egyesült Államok veszedelmes sületlenségével bombázzák az agyukat, elvégre mégis kell valamit mondani. Azt, hogy ez Magyarország függetlenségének elvesztésével jár, naná, hogy nem teszik hozzá.

 

Meg persze azzal házalnak, hogy Orbán bukni fog, amihez hozzáteszik, hogy amíg ő a miniszterelnök, addig nem kapjuk meg az Uniótól a nekünk járó pénzeket. S bár a pedagógusok és az egészségügyis ápolók bére is ebből lesz majd emelhető, aminek elmaradásáért ők együtt kiabálnak a gyér számú „polgári engedetlen” pedagógussal és aljas módon utcára szervezett diákokkal és szülőkkel, eközben farizeus módon mindent elkövetnek azért, hogy ezek a források ne is érkezzenek meg. Vagy ha mégis, akkor minél később, s lehetőleg minél nagyobb összeg visszatartása mellett.

Gyurcsányék mindenben támogatják az Unió szankciós politikáját, ami számunkra az infláció megugrása miatt csak azért nem okoz nagyobb társadalmi feszültséget, mert az Orbán-kormány elkötelezett az emberek védelmében. A miskolci frakcióülésen jóemberkedő Gyurcsányék pedig mindent megtesznek azért, hogy az emberekre zúduló teher minél gyorsabban és minél nagyobb súllyal érkezzen meg.

 

Miért ez a kétarcúság? Miért dolgoznak azon, hogy az embereknek minél rosszabb legyen a sorsuk, miközben ők kormányra akarnak kerülni? Miért nem akarnak azzal büszkélkedni, hogy ezt is elintézték, meg azt is, hogy a háború és az uniós szankciók ellenére jobb legyen az emberek élete? Miért nem tiltakoznak az ellen, hogy az Unióban ne az újabb, a nyolcadik szankciós csomagon dolgozzanak, hanem a meglévőket vonják vissza? Miért kizárólag Orbán Viktornak kell erre kérnie az uniós vezetőket, amire novemberben a hírek szerint nyílik is reális politikai lehetőség? Hiszen a Böszme is látja, hogy a bevezetett szankciók jobban fájnak Európának, mint Oroszországnak. És éppen ezek a szankciók okozzák a gazdasági problémákat, az energiaválságot és az inflációt. Az inflációt például a szankciók visszavonásával azonnal a felére lehetne zsugorítani.

Orbán Viktor kimondta tegnap a frakcióülésen az árnyékkormány megalakításának, de az egész baloldal uniópárti politikájának az okát: a brüsszeli bürokratákkal együtt a Soros-féle NGO-k ezt az árnyékkormányt szeretnék hatalomra juttatni. Orbán véleménye szerint ez onnan is világos, hogy ők fizetik őket. Ezt tették a választási kampányban és ezt teszik most is.

Gyurcsányék miskolci vigyora tehát most sem a választókkal való jó kapcsolat ápolásának kelléke, hanem azé a reményé, hogy Sorosék, az Unióval karöltve mielőbb megbuktatják Orbánt, s a hatalom az ölükbe pottyan. Az árnyékkormányuk már kész is van hozzá.

A magyarok véleménye erre, Gyurcsánynak épp a minap 16 éve nyilvánosságra került őszödi beszédének szavaival: – „Egy lószart, mama!”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére