Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszel kényszeríteni akarja a tagállamokat a melegházasság bevezetésére

Ányos Miklós

2019.12.20. 14:00

Deutsch Tamás közösségi oldalán tett bejegyzése szerint Brüsszel az úgynevezett LMBTI-személyek helyzetével foglalkozó határozatot fogadott el.

A határozat 18. pontjában az szerepel, hogy az Európai Parlament ismételten felkéri a Bizottságot, hogy (...) fogadjon el uniós szintű LMBTI-stratégiát.

A határozat arról is rendelkezik, hogy az Európai Parlament a kiskorúak számára ne cenzúrázza az oktatás és a média területén az LMBTI-vonatkozású tartalmakat és anyagokat.

Továbbá felhívja a tagállamokat, hogy vezessenek be az azonos neműek közötti házasságok (...) egyenlő elismerésére vonatkozó jogszabályokat! Tehát az Európai Parlament többsége, az összes DK-s, a megmaradt egyetlen MSZP-s és az összes momentumos képviselő lelkes támogató szavazatával – az uniós szerződésekkel ellentétesen – arra akarja kényszeríteni a tagállamokat, hogy mindenhol kerüljön be az országok jogrendjébe az azonos neműek házassága.

Az EP többsége szerint tehát nincs alkotmányos szuverenitás, nincs demokratikus népképviselet, nincs szabad akarat, ha az azonos neműek házasságáról van szó. A Fidesz és a KDNP képviselői nem támogatták a határozatot.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére