Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

De miért kenuznék Szabó Tímeával?

Schüller Márton Imre

2022.02.06. 14:40

Nem, nem kenuznék vele. Pont ugyanolyan abszurd dolog lenne, mint Kunhalmi kutyájával játszani. De egyáltalán hogyan kerülhetne ilyen meglehetősen különös helyzetbe az ember?

Krónikus aktivistahiány van ma a magyar baloldalon. Legalábbis ezt sejteti, hogy az aláírásgyűjtésnél már nekem csordult ki a könnyem szegény Jámbiért, aki elmondása szerint félig már az utcára költözött, hogy gyűjtsön. (Ezt szelfikkel és marxi igénytelenségű kinézetével alá is támasztotta.)

Most pedig, hogy jön a választás két hónappal korábban ébrednek, hogy valójában nincs elég emberük a kampányhoz. (Épp időben!)

Tehát toborozni kell. Mert akkora kormányváltó hangulat van, hogy hat párt nem tud elég aktivistát összerántani.

Na, de hogyan?

A taktika nem új, csak a politikában szokatlan. Ugyan az, mikor az étolajos palack kupakjában lévő kóddal lehet álomautót nyerni.

Csak itt te vagy az olaj a gyurcsányi gépezetben és a végén nincs álom autó. Ha szerencsés vagy megadják a szabad elvonulás kegyelmét. Ha nem, akkor viszont jön a fekete leves. Fifázás FeGyőrrel, konyhai serénykedés Fletóval, kenuzás Timivel, kutyázás Ágival, vagy pingpongozás Karácsony Gergővel.

Csupa olyan dolog, amit az ember álmában sem remélne, de nem is akarna.

Feltűnő azonban az, hogy MZP árnyékkormányának tagjai közül eddig csak az LMP-s Kanász-Nagy Mátéval lehet közös programot nyerni. Ha tehát szorgos vagy és a sors úgy hozza: ő elvihet hokit nézni…. Vonzó mi? Kár hogy Márki-Zay üdvöskéivel nincs több opció.

Pedig akkora móka lenne Vadai Ágnessel célba lőni, ha már honvédelmi minisztert csinálna belőle a baloldal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére