Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Derűs négy évet garantál nekünk a parlamenti ellenzék

888.hu

2022.05.17. 20:30

Ha nem lőnének a szomszédunkban, és nem régen látott kihívásokkal kellene farkasszemet nézni, nyugodtan kijelenthetnénk, hogy derűs parlamenti órák várnak ránk a következő négy évben. Az ellenzéki nevettetők kicsiny, ámde harsány csapatához most csatlakozott egy tréfás kedvű újonc, Jámbor András.

A nullkilométeres honatya a „Parlamenti nap vége, bicajjal haza a gyerekekhez” című, hétfő késő délután megosztott hősi eposzából kiderül, hogy mielőtt drótszamárra pattant, felszólalt a Tisztelt Házban. Kétségtelen, mielőtt megszavazták az új kormányt, hallhattuk a Párbeszéd képviselőt is. Igaz, a tévéközvetítésben nem jött le az az intellektuális fölény, amelyet későbbi Facebook-posztjában sugalmazott. S azzal sem dicsekedett, hogy Orbán Balázs államtitkár válaszában kifejtette:

„Az Ön pártja egy olyan szövetségi rendszer tagja, amely nemet mondott a kispénzű emberek megsegítésére, így többek között a rezsicsökkentésre és az árstopok politikájára. Így nem lehet neomarxista forradalmat csinálni.

A Párbeszéd frakció oszlopos tagja azonban a második félidőben jelentősen feljavult, mert, mint írja:

„A vitában pedig jeleztem Mi Hazánkos (helyesen: mi hazánkos, a szerk.) képviselőtársamnak, hogy a dolgozó emberek elárulása az, hogy nem támogatják az álláskeresési járadékot, arra hivatkozva, hogy az szerintük feltétel nélküli pénzszórás. Felvilágosítottam, hogy a járadék annak jár, aki dolgozott, de elveszítette a munkáját, tehát van feltétele, és hogy ezeket az embereket a megélhetési, a lakhatási és az élelmiszerválság közepén támogatni kell. Méghozzá többel mint most!”

A teremburáját, l beolvasott neki! Lehet, hogy még most is úgy remeg a leteremtett képviselő, mint nem sokkal korábban, az első parlamenti felolvasását tartó Jámbor András.

S ez még csak az első parlamenti napja volt. Mit lesz, ha istenigazából belejön?

(Borítókép: Jámbor András hivatalos Facebook-oldala)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére