Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dobrev Kláráék megtalálták a csodafegyvert

888.hu

2022.09.17. 09:40

 

Csodafegyver lesz vagy inkább árnyékra vetődik az árnyékkormány alakításával a Gyurcsány-szekta? A hetek, hónapok óta tartó készülődés monoton ismételgetése, a félszavakból és negyedmondatokból álló, Facebookon megosztott Fletó-féle szabadversek után a DK előjött a farbával: a nemzet Klárikája készen áll, kilép a hajdanában szebb napokat látott Apró-klán, férjeura és alighanem saját jókora árnyékából is.

Az öt nyelven beszélő, jogász és közgazdász végzettségű Dobrev Klárika – ráadásul az Őszödi Böszménél is ügyesebben forgatja a főzőkanalat – most majd jól megmutatja, hogy „van kormányzóképes alternatíva, van remény és van kiút a megélhetési válságból.” S ez nyilván kész tény, hiszen ezt maga Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke, a Ferenc testvért árnyékként követő, hajdani közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter, Klárika és a család közeli ismerőse mondta.

Az árnyékkormányfő pedig hétfőn nyomban munkához is lát, bemelegítésképpen megnevezi az árnyékbársonyszékek várományosait. Nyilván csupa régi, jó, kipróbált kádert reaktivál majd DK-Klárika, illetve a párja. Alighanem újra (árnyék)tárcához jut a költségvetési hiány eltitkolásában élenjáró Veres János, a gumibotozásban és szemkilövetésben komoly tapasztalatokat szerzett Gergényi Péter tábornok úr, valamint a kórházak és széfek avatott szakértője, Horváth Ágnes.

 

Az időzítés azonban nem éppen a legjobb. Mennyivel nagyobbat durrant volna, ha hétfő helyett már szombaton, azaz szeptember 17-én, az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének napján érkezik a kolosszális bejelentés. Hadd emlékezzenek a készülődők a daliás, Gyurcsány-féle időkre, amikor hazudtak, reggel, délben meg este, és nem volt sok választás, mert elkúrták. De majd most jön a Klárika, és öt nyelven beszélve gatyába rázza az országot, világot. A Ferinek egyszer már majdnem sikerült, most az asszony is megpróbálja.

 

Felkészül Jakab Péter.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére