Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Durván belecsavarodott a polkorrekt autóvásárlás hálójába Alyssa Milano

Schüller Márton Imre

2022.11.28. 12:40

Természetesen Elon Musk is érintett a dologban.

 

Alyssa Milano egy amerikai színésznő. Amerikai színésznőként pedig természetesen ő is a polkorrekt életmódverseny élcsapatában igyekszik afelé, hogy megmutassa a világnak. miként is lehet jó ember.

Tény, hogy az ő és a hozzá hasonló jó emberek jelenléte olyan meghatározó, hogy ha nem tudnak róluk példát venni a tömegek, akiket szeretetre, tökéletességre, LMBTQ-barátságra, zöld életmódra tanítanak, akkor elvadulnak és gyűlölködő fasiszták lesznek (ne adj' Isten még transzfóbok is!). Nagyon fontos tehát, hogy az ő szemlélet formáló munkájuk zavartalanul mehessen tovább, míg mindenki csodálatosan jó ember nem lesz.

Ezért probléma, hogy Elon Musk beszabadult a társadalom eme kényes szemléletformáló mechanizmusába, mikor megvette a Twittert.

Valószínűleg ő maga is nácifasiszta lehet, mert nem érti a jelentőségét a filmsztárok, zenészek, rendezők és úgy általában véve az egész média elit fentebb már említett munkájának. Nyíltan kiállt a szólásszabadság mellett, amiről köztudott, hogy a szélsőjobb fegyvere az igazság ellen. Az igazság ellen, melyet oly sok odaadó fektcsekker önzetlenül az emberek elé tár nap, mint nap.

Alyssa Milano érezte is, hogy nincs rendben Elon Musk Twitteren végzett munkája. Kirúgta a cenzorokat, 8 dollár havonta egy profil hitelesítése, visszaengedte Trumpot és Jordan Petersont. Igaza van, ez több a soknál. A Twitter egy magáncég, de mégis, hogy gondolja a tulaj, hogy az csinál vele, amit akar?!

Alyssa cselekvésbe kezdett és ott rúgott bele Muskba, ahol az a legjobban fáj. Visszaküldte Tesláját és helyette egy Volkswagenre váltott.

 

 

Visszaadtam a Teslámat. Megvettem a VW ev-t. Imádom. Nem tudom, hogy a hirdetők hogyan tudnak helyet vásárolni a Twitteren. A gyűlölettel és a fehér felsőbbrendűséggel összhangban lévő, nyilvánosan forgalmazott cégek termékeinek reklámozása nem tűnik nyerő üzleti modellnek.”

– írja Twitter oldalán.

Autót venni tehát csak polkorrekten innentől! Értem?!

Alyssát viszont ezúttal tőrbecsalták, hiszen a Volkswagent 1937-ben a nácik vezetése alatt alapították. (A jó emberré válás útján szegénynek nem volt ideje történelmet tanulni.)

Így most „szélsőjobbos trollok” (akiknek bezzeg volt idejük történelmet tanulni) húzzák rá a vizes lepedőt megannyi Tweet-ben.

 

 

Ráadásul sehol egy cenzor, vagy fektcsekker, hogy megvédje.

Hova tart a világ így??

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére