Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy antiszemita arab hírportálon védi a Soros-egyetemet a Kettõs Mérce szerzõje

888.hu

2017.04.10. 09:28

Pap Szilárd István - a Soros-egyetem doktorandusza és a Kettõs Mérce nevezetû baloldali blog szerkesztõje - deklaráltan azért dolgozik, hogy meghaladja a baloldalról alkotott sztereotípiákat.

Ez tök jó, de sajnos legújabb írásával súlyos kudarcot vallott: ha eddig azt hittük, hogy a baloldal a muszlim terrorizmust védi, és még az antiszemitákkal is hajlandó összekacsintani, akkor Pap Szilárd igazolta is a nézeteinket.

Legújabb írását a Katarból pénzelt Al Jazeera oldalán közölte, cikkében a Soros-egyetem védelmére kel. Szerinte a magyar kormány „sötét úton jár” az egyetemet érintő jogszabály meghozásával.

Az arab Kuruc.infón publikál a baloldali blogger

Nem is találhatott volna jobb portált ennek közlésére, mint az Al Jazeerát, mely a mértékadó kritikusok szerint „antiszemita és Amerika-ellenes” hangoknak ad teret. A Haaretz szerint a legutóbbi londoni terrortámadás során az Al Jazeera olvasói örömmel reagáltak a Facebookon a gyilkolás hírére.

Két évvel ezelőtt az oldal – arab nyelvű kiadásának – olvasóinak 81%-a fejezte ki szimpátiáját az Iszlám Állam iránt. 2008-ban az oldal lényegében örömünnepet járt, mikor Samir Kuntar palesztin terroristát kiengedték a börtönből.

Ugyanebben az évben Izrael bojkott alá helyezte az oldalt, annak vélt antiszemitizmusa és terrorbarát riportjai miatt.

Mindez persze nem lehet újdonság a Kettős Mérce blognak, hiszen az 2013-ban egy hosszú cikkben a nácikhoz hasonlította Izrael államát.

Ha ez a baloldal új arca, akkor nincs szükség sem muszlim szélsőségekre, sem pedig szélsőjobboldalra.
A Soros-egyetem Izrael-ellenességéről itt írtunk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére