Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy klímaszorongó tortatámadása érte a Mona Lisa-t

Schüller Márton Imre

2022.05.30. 12:20

Az elkövető egy kerekesszékes öregasszonynak álcázta magát.

 

Különös eseménynek lehettek tanúi azok, akik vasárnap délután a párizsi Louvre-ban akarták a festészet műremekeit csodálni.

Történt ugyanis egy váratlan pillanatban, hogy egy kerekesszékből hirtelen felpattant a benne ülő öregasszonynak tűnő személy, majd megpróbálta betörni a Mona Lisa-t védő golyóálló üveget, majd mikor kísérlete nem járt sikerrel, akkor egész egyszerűen hozzávágott

egy tortát.

 

Ezután a következőt kezdte kiabálni franciául: „Gondolj a Földre. A művészek a Földre gondolnak. Minden művész a Földre gondol. Ezért csináltam.”

 

 

Egyelőre nem tudjuk, hogy mi járt az illető fejében, hogy egy ilyen Ocean's Elevent megszégyenítő akciót hajtott végre, de az eddigi fejlemények alapján nagy lehet odabent a zűrzavar.

A történtek fényében viszont jó lenne, hogyha muciológusok egy igen hasznos csoportja rohamtempóban kezdené el kutatni, hogy hány embernek lehet a begyében a Mona Lisa, vagy bármelyik festmény. Az eset ugyanis világosan megmutatja, hogy a klímaszorongók hajlamosak a festményekkel szembeni radikalizálódásra, és semmilyen eszköztől nem riadnak vissza.

A biztonságiakat pedig jó lenne végre felszerelni egy tortadetektorral....Ez már a 21. század, itt már bármi megeshet.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére