Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Életet mentett az Oscar-díjas színész

Horváth József György

2016.01.20. 09:48

Jamie Foxx halált megvetõ bátorsággal mentett ki egy férfit az égõ autóból.

A 48 éves színész házából hallotta, hogy a 32 éves Brett Kyle gépkocsija kisiklik az útról, árokba hajt és összetörik. A jármű az ütközés után egyből kigyulladt. Foxx nem habozott és egyből a háza előtt égő autóhoz rohant, hogy kimentse annak utasát. A férfi közepesen súlyos mellkasi és fejsérüléssel, pár zúzódással megúszta a balesetet. Állapota nem kritikus, de azért még pár napig kórházban tartják.

Jamie Foxx 2005-ben, a Ray filmben nyújtott alakításáért megkapta a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat. Most bebizonyította, hogy nem csak a vásznon, de a való életben is igazi hős. Foxx nagyon szerényen nyilatkozott tettéről.

Jamie Foxx speaks out

Actor Jamie Foxx is speaking out after rescuing a man from a burning truck right in front of his house. abc7.la/1PE0FhfFoxx said he heard the crash and rushed to help. The truck was already on its side and on fire.

Posted by ABC7 on Tuesday, 19 January 2016

Nem vagyok hős, de tennem kellett valamit"

- nyilatkozta a színész. 

A balesetet elszenvedő férfi családja nagyon hálás Foxx-nak. Brett Kyle édesapja könnyek között, Foxx-ot többször átölelve hálálkodott a színésznek.

 

 

(abc)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére