Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elszabadultak a disznók Londonban

Horváth József György

2016.01.02. 19:13

A londoni rendõrség kénytelen volt lezárni az angol fõvárosba vezetõ A21-es fõutat, mert szökött disznók rohangáltak rajta. A malacok begyûjtése 5 órába telt.
Okos állatok a disznók.

Az elmúlt hetekben az A21-es londoni főút melletti tanyákról több szökést is jelentettek. A rendőrségnek több esetben is be kellett avatkoznia. A Bromley településről elszökött állatok most egészen az egyik legnagyobb londoni bekötőútig merészkedtek.

Szombaton 15-20 fekete pöttyös malacka szökött meg az egyik farmról. A tulajdonos állítása szerint kinyitották a karám ajtaját. Nem ez volt az első eset.

Az egyik disznó még a Bromley-hoz közeli golfpályára is elnézett.

A londoni városi rendőrség beszámolója szerint, Bromley környékén több mint hat órára lezárták az A21-es főút egyik oldalát, mert a disznók ide-oda cikáztak az autóút mellett, többször ki is futottak az autók elé. A kedves kinézetű sertések délelőtt 10 órakor szabadulhattak el. A rendőrség munkatársai kitartó, állatvédőkkel összehangolt munkával csak öt óra alatt tudták bekeríteni és befogni a malacokat.

Szó szerint zsír volt a buli.

A malacok nagyon ijedtek voltak. Szerencsére egyikük sem sérült meg, és egyikük sem okozott balesetet. A továbbiakban a gazdáknak biztonsági intézkedéseket kell tenniük, hogy állataik ne szökjenek el, ugyanis az autóúton több mint 100 km/órával száguldanak a gépjárművek. Nagyon nagy szerencse, hogy ma senki sem sérült meg"

- nyilatkozta a londoni rendőrség szóvivője.

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére