Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

És akkor végigszáguldott a kamu a HVG-tõl az Indexig

888.hu

2019.01.18. 17:00

Ebbõl a 168 Óra sem maradhatott ki.

Az ellenzéki médiumok egymás után hozták le a hírt, miszerint az Echo TV riporterét, Bohár Dánielt kitiltották az Országházból. Mindez persze fake news, amit Bohár Dániel a Facebookon szinte egyből cáfolt.

A szenzációként tálalt híretek nem igaz, hanem (ahogy már megszokhattuk tőlelek) hazugság. Senki nem tiltott ki egyik előbb említett épületből sem"

 – írta az Echo TV riportere.

 

Na erre frissültek is serényen a cikkek, ment a magyarázkodás, hogy félreértelmezték az MSZP-s Ujhelyi István bejegyzését:

HVG: "Az Echo Tv egyik műsorának Facebook-oldalán Bohár azt írta, nem őt tiltották ki. Ezt Ujhelyi sem állította. Az az Echo Tv-s nem mehet be, aki a fotót készítette" – írja a lap. De a frissítés előtti szövegből az derülhetett ki a gyanútlan olvasó számára, hogy a "riportert" tiltották ki.

Index: (Bár korábban az illusztrációval azt sugallatuk, de nem őt tiltották ki az Országházból, hanem a tévé másik munkatársát.)

Sajnos a 168 Órát szinte sosem nyitom meg, így nem tudom, hogy az utolsó mondat, amely szerint "A kitiltott munkatárs nevét Ujhelyi kitakarta" utólag került-e bele. Az biztos, hogy előtte Bohár Dániel neve négyszer szerepel az írásban, valamint a képe is ott látható a cikkben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére