Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Évértékelő: Gyurcsány magyarellenes jövőképe felé is csak hazugságokon keresztül akar elvergődni

Horváth K. József

2022.02.12. 14:00

Gyurcsány évértékelője balul sült el. Még el sem mondta a beszédét, amikor Kocsis Máté egy másik fórumon már bocsánatkérésre szólította fel összes hazugságáért, tudván tudva, hogy ezekért ezúttal sem fog bocsánatot kérni. Így is történt.

Helyette például a válások tekintetében ismét lódított egy jó nagyot. Logikája szerint, ha két embernek átlagosan 14 év után lesz elege egymásból, akkor „hogyne lenne elege abból a kormányból 12 év után, amelyet a jelentős többség egy percig sem akart.”

Nem tudom, ki ad tanácsot Gyurcsánynak az beszédeihez, de hogy nem jó szándékkal teszi, az szinte bizonyos.

Nézzük csak, mennyi például az ország „jelentős része”. Az pont annyi, amennyi: jelentős rész. A 3, a 4 is jelentős része a 10-nek, de hogy még a felét sem éri el, az kétszerkettő. Namármost. Az elképzelhető, hogy az ország jelentős része egy percig sem akarta ezt a kormányt. A kétharmadhoz szükséges többsége azonban nagyon is akarta, s ezzel meg is választotta. Teljesen demokratikusan, legitim módon. Fütyülve arra, hogy a jelentős rész másképpen gondolta. Az ugyanis csak annyi mandátumot ért, amennyivel jelenleg is bent ülnek a parlamentben. Keveset. S ezt a keveset akarja Gyurcsány a „jelentős többség” kifejezéssel eltakarni és többségként feltüntetni. Mintha a győzelemhez szükséges többség támogatná őket. Pedig erről szó sincs. Ez is a gyurcsányista átverés-show része.

Ahogy a válásokkal való példálózás is. Ha valaki rátekint a lenti KSH táblázatra, akkor pontosan látja, hogy annak, amit Gyurcsány állít, annak éppen az ellenkezője az igaz. A statisztikából ugyanis kiderül, hogy éppen a baloldali kormányok idején volt jóval magasabb a válások száma, mint 2020-ban. Átlagosan tízezerrel intettek többen búcsút egymásnak Medgyessy, Gyurcsány és Bajnai idején, mint az Orbán érában. És a házasságok száma is Orbán idején kezdett meredeken emelkedni, ahogy a válások száma is csökkeni.

Miért kell egy magát még mindig a baloldal vezető személyiségének mondó Böszmének ilyen nyilvánvaló hazugságokkal kiállni az évértékelő beszédében? Csak nem azért, mert Márki-Zay haverjához hasonlóan ő is oly mélységesen lenézi az embereket? Esetleg azért, mert nincs más olyan mondanivalója, amelyet kormányra kerülésük esetén meg tudnának valósítani, és az még jó is lenne az embereknek?

Apropo, az emberek lenézése. Ennek külön is nyomatékot adott évértékelőjében. Álláspontja szerint ugyanis Magyarországon az emberek nemcsak elfogadják az önkényt, „mi több, igénylik is, hogy megmondják neki, hogyan kell élni. Értem én ezt. Lassan polgárosodik Magyarország, sok tekintetben lemarad a történelem fő áramához képest, ha Nyugat-Európa itt a viszonyítási pont.” Ugye ez arról szól, hogy lassan polgárosodik, mert ugye ilyen, meg olyan, hadd ne részletezzem. Számoljon el a magyarok lehülyézésével a szónok és lelkiismerete, ha van egyáltalán neki olyan. „Abban bátorítsuk az embereket, hogy merjenek szabadok lenni. S a szabadság lehetőséget” jelentsen számukra, folytatta az érvelést.

Például arra, hogy likvidálják a gyermekvédelmi törvényt, hogy a Gyurcsány által szabadságra bátorított emberek szavazzanak arra, hogy az LMBTQ-aktivisták bemehessenek az óvodákba, az iskolákba a gyerekeket érzékenyíteni? Nem kérdés, hogy Gyurcsányék beengednék őket, ha megkaparintanák a hatalmat.

Hiszen Gyurcsánynak az egykori szovjet birodalom négy évtizedes imádata után Brüsszel a viszonyítási pont, amely gőzerővel akarja eltaposni a nemzetállamokat, hogy egy új birodalmat hozzon létre a fejünk fölé. Betelepítve a Kárpát-medencébe a migránsok tízezreit, s kinevezve helytartónak a Böszmét vagy valamelyik klónját, akit a kisebbségbe szoruló magyarok már képtelenek demokratikus úton leszavazni.

Koromfekete jövőkép. S még ehhez is csak hazugságokon keresztül akar elvergődni Gyurcsány. Ez mindennek a legalja. Szavazzon rá, akinek van hozzá gyomra.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére