Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Filipp: Ezek a gyerekek rémisztő képződmények, zárjuk rájuk a kapukat!

Filipp Dávid

2022.06.07. 16:32

 

Jól van. Megérkeztünk! A magyar gyerekek rémisztő képződmények lettek.

Tehát az alaphír az, hogy a magyar válogatott múlt szombaton 60 év után először legyőzte Angliát, teljesen megérdemelten.

Lehetne beszélgetni futballról meg sporttörténelemről,

de nem lehet baszdmeg, mert valaki már megint woke!

 

Az történt ugyanis, hogy az angolok hozták a tőlük elvárt jóemberkedést és megtartották a szokásos kis szeánszukat. Térdkaláccsal megérintették a gyepet.

Térdeltek a meccs előtt. A meccs után. És a meccs közben is.

A magyar gyerekekből álló tömeg pedig fütyült, nem mintha a himnuszok után nem kezdődne el a hőbörgés a lelátókon, bármilyen meccsről legyen szó.

Ami az egyik oldalon történelmi siker, a másikon ciki vereség, így pont kapóra jött, hogy nem a meccsről kell beszélni, hanem gyerekekről.

 

A brit tudatipar hozta is a formáját. Szemezgessünk a címekből:

BBC: Kigúnyolta a térdelő angol játékosokat a többségében gyerekekből álló magyar tömeg

Daily Mail: A többségében gyerek magyar közönség kifütyülte a térdelő angolokat Budapesten, kihasználva egy kiskaput a büntetésben

The Sun: Iskolások fütyülték ki az angol sztárokat, miközben a rasszizmus ellen tüntetve térdeltek

 

Skandalum, nem?! Mit képzelnek magukról?

Zárjuk rájuk az iskolakapukat!

 

Az ember az gondolná, hogy a hülyeség csak a briteknél terjed, de nem. Itt van például az Amerikai Népszava, amely szerint „Magyarországon a gyerekeket is rasszizmusra nevelik, ahogy a nácik tették”.

Vicsek Ferenc, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének alelnöke pedig azt írta

az MLSZ túljárt a FIFA eszén, rasszista fiatalkorúakkal töltötte meg a Puskás Arénát, ha már a rasszista felnőtteket kitiltották”.

 

Nem tudom eldönteni, hogy ez irónia vagy komolyan gondolja az ember… Hogy válogatták, ki a rasszista gyerekeket?! Mindenesetre Vicsek most magyarázkodik, nem is úgy gondolta és bocsánatot is kért.

De nemcsak a sajtó borult ki teljesen, hanem az angol tehetségek is.

Conor Coady például csalódott. Ha Coady csalódott, mi nyugodtan lehetünk büszkék.

Gareth Southgate, az angolok mesterét is kérdezték az esetről. És minden szava megérdemli az elemzést, mert egy aranybánya a nyilatkozata.

Nagyon meglepődtem. Azt gondolom, ezért csináljuk. Azért csináljuk, hogy megpróbáljunk nevelni. A fiatalokat csak az idősebb emberek tudják befolyásolni.”

 

Southgate minden bizonnyal labdát rúgott, amikor történelemórán a britek múltbéli nevelési módszereiről beszéltek, ami miatt most megy a szobordöntögetés, meg térdelés. Vezekelni kell a bűnökért, na.

Így folytatta:

A gyerekek sorban álltak, hogy köszönjenek nekünk, nagyon barátságos volt a hangulat a stadionnál. Amikor viszont kimentünk bemelegíteni, már mutogattak nekünk, amolyan csöndes fújolásként, de egészen másként hatott, mint amit a térdeléskor hallottunk. Ez egy eltanult gondolkodásmód lehet. Ezt hallom a saját stadionjainkban is. Ezért csináljuk.”

 

Milyen érdekes, nem? A magyar szurkoló felnőttek befolyásolják a gyerekek gondolkodását, de a drag queennek öltözött felnőttek nem.

Mik vannak?!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére