Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Folytatták az ellenzékiek a cirkuszt az MTVA-nál

Forisek Ádám

2019.09.28. 14:28

Úgy tűnik, a decemberi bohóckodás nem volt elég az ellenzékieknek.

A decemberi MTVA-s eseményeket nem kell senkinek bemutatni, volt ott ajtónak rohanás, készült pár „kurva erős kép”, hogy az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikót idézzük, és még Pókember is megfordult az épületben.

Egy „kurva erős kép” még decemberből

Az ellenzéki bohóckodást az MTVA érthetően jogszerűtlennek minősítette és birtokvédelmet kért, amely pénteken a bíróság elutasított, igaz, csak első fokon, és az ítélet nem is jogerős. Ennek ellenére Gyurcsány Ferenc pártja, a DK közleményében úgy fogalmazott, hogy „Közmédia! Akkor hamarosan újra nálatok”. Hadházy Ákos közösségi oldalán azt írta: „biztos, hogy vissza kell mennünk oda!”

Szombaton aztán négy DK-s képviselő jelent meg a székházban, többször hangsúlyozták, hogy nekik mindenhez joguk van. Az ellenzéki képviselők egy nyilatkozatot is elküldtek e-mailen az MTVA-nak, a székház előtt várakozó újságíróknak azt mondták, a nyilatkozaton túl további szereplési lehetőséget követelnek.

A gyurcsányisták arra tettek ígéretet, hogy hétfőn folytatják a cirkuszolást. Kíváncsiak vagyunk, ezúttal vajon mennyi időre terveznek beköltözni az MTVA-ba.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére