Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány megint durván sértegeti a magyarvédő Orbánt

Horváth K. József

2022.10.10. 15:30

Új hét, új szörnyűségek. Gyurcsány hétfőn reggel azzal kezdi, hogy Orbánt sértegeti keményen, miután tegnap a jobboldali újságírókat, megmondóembereket nevezte avarembereknek és „máglyára mindet” felkiáltással jelezte velük kapcsolatos leszámolási szándékát.

 

A világ jobbik fele szörnyülködik a háború szemmel látható eszkalálódása miatt. A felrobbantott gázvezeték, most a híd után ki számolt azzal, hogy erre nem kapnak kemény választ a feltételezett elkövetők, akiket a világ előtt persze, hogy Ukrajna képvisel. Az orosz rakétatámadások erősödése könnyen kiszámítható reakció volt minderre. S ha már a nyugati nagykövetségek diplomatái is jobbnak látják távozni a lőporszagú Kijevből, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az eddigi katasztrofális folyamat után újabbak, keményebbek is jöhetnek.

A gazdaság frontján mi is harcban állunk, s a legutóbbi EU-csúcsról származó jelentések magyar eredményekről számolnak be. Magyarország mentesül a nyolcadik szankciós csomag energetikai része alól. Számunkra ez nem vonatkozik se a magyar gázellátásra, se a nukleáris erőművekből származó energiára. Sőt, felszólították az Európai Bizottságot, hogy a szankciók nyomán egész Európában az egekbe emelkedett energiaárak miatt intézkedjen az árak csökkentéséről.

Nyilvánvaló, hogy mindez Orbán Viktor határozott, következetes, a magyar érdekeket védő politikája nélkül nem ment volna.

 

Erre jön Gyurcsány, és ahelyett hogy örömét fejezné ki az eredményesség miatt, s biztosítaná a kormányfőt a támogatásáról, hiszen a magyarok érdekéről van szó, ehelyett elkezdi gyalázni. Olyan embernek állítja be a magyar miniszterelnököt, mint akinek elmentek otthonról.
„Amikor egy demokratának mondott hatvanéves politikus további negyven évre tervez, akkor örökkévalónak hiszi önmagát, művét, eszméjét. Az ilyen politikus kivonja, felemeli magát a versengő, többpárti keretből, azon kívülre, felülre helyezi magát. Ezáltal viszont megszűnt demokratikus politikus lenni.”

Mond ennél durvábbakat is, amit nem idézek, mert az eddigiek is szemenszedett hazugságok. Csak azért születnek, hogy Gyurcsány hívei lássák, ő milyen kemény csávó, hogy még ezt az aljasságot is bele meri mondani az emberek szemébe. Természetesen Orbán nem tervez negyven évre, nem egyszer nyilatkozott a politikusok fiatal generációjának csatasorba állításáról, nem vonja ki magát a politikai versengésből, nem szűnt meg demokratikus politikusnak lenni.

Mennyivel könnyebb Gyurcsánynak ilyen gyalázatos és hazug állításokat tenni politikai ellenfeléről, mint beismerni azt, hogy 12 év kevés volt neki ahhoz, hogy az emberek számára vonzó alternatívát állítson a megválasztásához.

Sőt! Neki is volt nyolc éve, hogy demokratikus módon felépítse a baloldal politikai hatalmát, helyette úgy zavarták el a kormányrúdtól, hogy a lába se érte földet. Ha most a Brüsszel-párti Böszme kormányozna, tuti, hogy – uniós mintára – nyakló nélkül vedeltetné velünk a feketelevest.

 

Még egyszer mondom, háború van. Bár tűzszünetet, sőt békét szeretnénk, a legfrissebb hírek fényében ezek mintha messzebb kerültek volna.

És Gyurcsány ebben a helyzetben sem segít, hanem szembemegy azzal, aki a magyar érdekeket védi. Mint az egyszeri ember, akinek elveri szőlőjét a jég. Erre ő is ragad egy husángot, ő is nekilát verni szőlőt, mondván, lássuk uramisten, mire megyünk ketten.

Majd tovább fokozza saját alkalmatlanságának bemutatását azzal, hogy elkezdi gyalázni azokat a választókat, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy Orbán maradjon a kormánykeréknél. Sok millió magyar embert. Ami nyilván öngól, de mégis. Mintha ő okosabb lenne a millióknál? Ne már!

És senki nem mondja neki a baloldalon, hogy ez már sok, ezt nem kéne, Ferenc!

Tudjuk sajnos, nekünk az ellenzékből is a legsilányabb jutott.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére