Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány megint porig alázta a kis hazudós Karácsonyt

Horváth K. József

2021.08.27. 14:55

A konzervatív olvasók nyilván széles vigyorral veszik tudomásul, hogy Gyurcsány immár többedik alkalommal alázta meg súlyosan Karácsony Gergelyt.

 

Legutóbb tegnap húzott be egy keményet a szeme alá. Emlékezhetünk, hogy videójában Karácsony büszkén bejelentette, felrúgja a kormánnyal kötött megállapodást, és a Diákváros ellehetetlenítése miatt javaslatot tesz a Fővárosi Közgyűlésnek, hogy vonja vissza Budapest hozzájárulását a 2023-as atlétikai vb megrendezéséhez. Mert a nagy KariGeri „döntött az atlétikai vb-ről”.

Ám mielőtt kimazsoláznánk Karácsony DK-s megalázásának legújabb történetét, egy gondolat erejéig emlékezzünk meg arról, hogy a Demokratikus Koalícióhoz közeli portál véleménycikkében a minap azt kérdezte Karácsonytól a Deák tér köztisztaságával kapcsolatban, hogyan hagyhatta ezt annyira elfajulni, hogy a terület „péntek és szombat esténként egy húgy-, szar- és piaszagú végbélnyílássá válik”. Majd a szerző hozzátette, hogy „biztosan őt is zavarja a szartenger, amikor elteker mellette a Városházára tartva”. Az, hogy a szartengerezés után a portál „jó szándékú, de határozatlan és engedékeny politikusként” ír a kis hazudós Karácsonyról, aki egyébként Gyurcsány embere, s nem az ellenfele, az előbbiekhez képest akár dicséretként is felfogható.

Bár nem lehetetlen, hogy Gyurcsány jobban szeretné, ha asszonya, Dobrev Klára lenne a miniszterelnök-jelöltek előválasztási versenyének győztese, ezért aztán ezúttal is komoly energiát vet latba Karácsony lejáratására.

Miután ugyanis Karácsony tegnapi videójában bejelentette, hogy megvétózza az atlétikai vb-t, nem sokkal később kiderült: Gy. Németh Erzsébet, alias Vörös Bözsi (belső komcsi berkekben szólították így a bizalmasok) már előző este tájékoztatta Karácsonyt, hogy a DK benyújtotta javaslatát, miszerint a főváros álljon el a 2023-as atlétikai vb megrendezésétől. A DK cinikusan hozzátette: „Nagyon örülünk, hogy ma reggel a főpolgármester is csatlakozott a kezdeményezéshez!”

Nem sokkal később Facebook-bejegyzésében pedig Gyurcsány Ferenc is megerősítette, hogy előző nap a DK javaslatot nyújtott be, s Karácsonyra utalva kijelentette: „Örülni kell annak, ha valamely javaslat támogatókra lel.”

Itt a kettős arcátlanság minősített estéről van szó. Karácsony Gergely ugyanis hiába dönt bármiről, ha a baloldali többséget jelentő DK-frakció azt nem támogatja. Mint ahogy Gyurcsány is tudja, hogy Karácsony nem önszántából tette a bejelentést, hanem azért, mert magának akarta vindikálni a kétes sikert, tudva, hogy nagyot szól, ami jól jön neki a jelölti versenyben. Pláne annak fényében, hogy ha nem áll az ügy mellé, akkor is megszületik a döntés, nevetségessé téve a főpolgármestert.

Ezt a mélységes megalázást nevezte Karácsony Gergely tegnap az ATV-ben elnézően „cicaharcnak”.

Az, hogy közben a kormány teljesíti a megállapodást, Budapest ugyanis megkapta azt a pénzt, amit kért az egészségügy fejlesztésére, illetve a Diákváros megépítését sem vonta vissza senki, Karácsonyt egyáltalán nem zavarja.

Tény, ami tény, Gyurcsány erkölcsi mélységeit ennek ellenére sem képes alulmúlni, de látszik, nagyon küzd azért, hogy legalább megközelítse. Ehhez a főpolgármesteri teljesítménye nagyban hozzásegíti. Elég csak a folyamatos dugókra gondolni, amelyek az iskolakezdés után bizonyosan gigantikusra nőnek, vagy a hajléktalanok okozta botrányokra – akár az utcákon, akár a számukra kiutalt bérlakásokban és azok környékén –, illetve a koldusmaffia megjelenésére figyelni.

Lényeg a lényeg, Karácsony önerőből is képes Hádész birodalmába lemerülni, amiben politikai szövetségese, Gyurcsány Ferenc nagy örömmel segít neki, és megalázza, ahol csak tudja. KariGerinek meg ez cicaharc. Mondhatna durvább szavakat is, de nem teszi. Ergo a cicaharc nem lehet más, mint végtelen kiszolgáltatottságának szinonimája.

És ők akarnak kormányozni Magyarországon, mert ennyire lenézik a választókat, azt gondolván, hogy ez a marakodás tetszik nekik.

A kérdés az, hogy ezek után van-e ok a vigyorgásra.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére