Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányékat most a bolognai fiatalok vágták képen

Horváth K. József

2021.06.04. 17:00

Az élet megint benyomott egy maflást az ellenzéknek. Ajándék Gyurcsánynak a 60. születésnapjára.

 

Bolognában összeverekedtek a fiatalok, akik regisztráció nélkül akartak oltáshoz jutni. Az olasz városban ugyanis regisztráció nélküli oltási napot tartottak. A lehetőséggel olyannyira éltek a fiatalok, hogy megrohamozták az oltópontokat, a tolongás pedig több helyen verekedésbe torkollott.

Emlékezhetünk, a gyurcsányisták számtalanszor támadták a kormányt azzal, hogy ragaszkodik az oltás felvétele előtti regisztrációhoz. Éppúgy, ahogy támadták a maszkok, a lélegeztetőgépek hiánya, illetve túlzottan nagyszámú beszerzése miatt, vagy éppen a keleti vakcinák ellen kampányolva gerjesztették az oltásellenes hangulatot.

Minden éppen úgy nem volt jó, ahogy a kormány csinálta, miközben az átoltottság tekintetében ma is Európa élmezőnyében vagyunk.

Alig több mint egy hónapja a moslékkoalíció valamennyi pártja azzal állt elő, hogy a kormány törölje el a regisztrációt. Legyen elég a tajkártya felmutatása. Mondták azt is, hogy a regisztráció nélküli oltás helyszíneit az önkormányzatok segítségével jelöljék ki. Nagyon okos Gyurcsányék annak ellenére tolták ezt a tolakodva hergelő dumát, hogy jól tudták, a helyben dolgozó orvosok és ápolók közül sokakat vezényeltek a központi oltópontokra a zökkenőmentes ellátás érdekében.

Bologna példája csattanós választ adott arra, hogy lehet-e az oltakozás során a szervezettséget szervezetlenségre cserélni.

Gyurcsányék szerint ez nyilvánvalóan nem kérdés. Ha ugyanis mégis hallgat rájuk a kormány, ha mégis módot ad a regisztráció nélküli oltásfelvételhez, akkor nálunk is könnyen kialakulhatott volna a bolognaihoz hasonló haddelhadd. Akkor csettintett volna csak igazán Gyurcsány örömében, még akár a pohár is lerepülhetett volna az asztalról. Vagy kicsordulhatott volna valami örömcsepp a szájából, amikor a magyar kórházak előtt kialakult összetűzésekről készült fényképek, videók megtöltik a médiát, és a nemzetközi sajtó sem győzte volna eléggé gyalázni az Orbán-féle védekezéspolitikát.

Másoknak meg az jelent élvezetet, hogy nem Gyurcsány a magyar kormányfő. Még jó, hogy ők vannak többen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére