Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hadházy máris hátat fordított a népnek Szél Bernadett kedvéért

Horváth K. József

2022.04.17. 14:00

Csodálnám, ha Hadházy Ákosnak sikerülne bekönyörögnie Szél Bernadettet az ellenzéki pártoknál a parlamentbe, miután Menczer Tamás jól elverte az LMP egykori társelnökét a Pest megyei Budakeszi választókerületében.

 

A csizma azért került az asztalra, mert Márki-Zay Péter nem veszi át a mandátumát, s az így megnyílt lehetőség elvben felajánlható lenne Szél Bernadettnek.

A magam részéről ezt erősen kétlem, lévén a végén már az LMP-ből is kiutált Szél függetlenként fejezte be parlamenti pályafutását. Márpedig a mandátumról a baloldali pártok döntenek.

Úgy vélem, már az ötlethez is Hadházy jelentős mértékű pofátlansága szükségeltetik. Pláne, hogy Márki-Zay Péter is egyetért vele. Pofátlanság mind a pártokkal, leginkább azonban a választókkal szemben.

Maga a baloldal kampányolt azzal, hogy a „hatalom a népé”, nem pedig a pártok közötti hatalmi alkudozások eredménye. Ezt azonban a gyurcsányisták figyelmen kívül hagyják, ha az érdekeik úgy akarják. Hadházy mindenesetre ezzel az ötletével ezúttal is azonnal hátat fordított a népnek.

Pedig a budakeszi választók határozottan kifejezték akaratukat Szél Bernadettel szemben. Rácáfoltak, amikor azt állította, hogy „rengeteg ember elégedetlen ebben az országban”. A negyedik kétharmad pontosan megmutatta, mennyien…

A budakesziek elvetették szélsőséges megnyilvánulását, amikor a parlamentben a kiégett paksi fűtőelemek kapcsán a kérdésére válaszoló Lázár Jánost szexizmussal vádolta. Így: „Ez kőkemény szexizmus volt, amit minden nőtársam nevében visszautasítok.” Szél hozzátette: „eszembe se jutott ilyen önnel kapcsolatban.”

Kicsit hasonló téma, amikor Szél Orbán Viktorral polemizált az Országgyűlésben. Megkérdezte, a kormányfő meddig tűri a földművelésügyi miniszter ügyeit. Szerinte menekül a konkrét kérdések elől. „Miután én meglátogattam a minisztériumban, szintén nem hívott be a szobájába.” A képviselők nevettek ezen a mondaton. Orbán Viktor így válaszolt: „Annyit megértettem, hogy Fazekas miniszter úr kerüli önt. Ezt ön sérelmezi, sőt neheztel rá. De ez nem ok arra, hogy leváltsam.”

 

Elutasították a budakeszi polgárok Szél Bernadettet amiatt is, hogy a magyar helyesírással is hadilábon áll. A képviselőnő egy videót tett közzé közösségi oldalán, ahol Fülöp Attilát, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkárát szerette volna kellemetlen helyzetbe hozni kérdéseivel, ami nagyon nem sikerült. Az államtitkárral folytatott párbeszédét ugyanis feliratozták, nehogy valaki ne értse, miről volt szó, és ekkor volt olvasható egy nagyon fájó helyesírási hiba, azt írták: „Teljesen eggyet értek.” Ezt akár a két másik baloldali helyesírásbajnok, Kunhalmi vagy Bangóné is írhatta volna.

A választók nem rajongtak a Budapest Pride-on való részvételéért sem, hogy tavalyi ottani felszólalásáról már ne is beszéljünk. Egyebek mellett kijelentette, „Sokat gondolkodtam azon, hogy mennyi dolgunk lesz a kormányváltás után.”

Nos, kedves Szél Bernadett, azóta fehéren-feketés kiderült, hogy felesleges az aggódás. Semmi dolguk nem lesz.

A jelenlegi állás szerint önnek különösen nem.

A választók Budakeszin így döntöttek, a magyarok pedig országszerte sem fognak pityeregni miatta. Sőt!

Demokráciában ugyanis illik elfogadni a nép döntését.

A baloldal számára még dalt is fabrikáltak róla.

Akkor miért is kuncsorog Szél miatt Hadházy?

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére