Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Havas Henrik Olgácskával wellnessezett

888.hu

2017.01.02. 14:58

Havas Henrik közösségi oldalán hosszasan fejtegeti, hogy Olgácska milyen csinos nõ, hogy Õ, mármint Henrik, milyen szupertapasztalt televíziós szakember, azonban nem fogja követni Olgát, nem megy át Simicskához.

Az író műve első részében kifejti, hogy szereti Olgát, de nem a nőt, mert arról lekésett szegény, hanem a műsorvezetőt, aki 1999-ben mellette kezdte a szakmát.

"Mi tényleg jóban vagyunk, pár hete együtt wellnesseztünk. Jól kijövök a férjével, Gyurival is, a Marci gyereket meg egyenesen imádom! Két ünnep között valószínűleg családostól összejövünk, de arról biztosan nem lesz szó, hogy kövessem Olgácskát. A helyzet az, hogy én már körbejártam a teljes magyar televíziózást." 

És most Kálmán Olgáról

"... én azt sejtem, hogy tíz év után kicsit unta már a napi robotot, és talán azt sem bánta, hogy az új helyen megduplázzák a fizetését (ezt nem tőle tudom, ezt csak úgy híresztelik). Az, hogy Simicskához megy? Tartom az Olgát annyira szuverénnek, hogy nem hagyja, hogy belepofázzanak abba, hogy kivel beszélget, pláne azt nem, hogy mit kérdezzen, vagy ne kérdezzen! Egyébként azt suttogják az ATV-ben, hogy rajta kívül mást is megkerestek, sőt, azt is tudják ki az aki becserkészi a kinézett embert, és megteszi a visszautasíthatatlannak hitt ajánlatot. Tudomásom szerint egyelőre nincs Olgának követője, de ha mégis lenne, az sem érdekes."

Havas tanár úr enyhén szexista bejegyzéséből megtudtuk, hogy:

  • Nem baj az ha Olgácska Simicskához megy, mert ott többet keres.
  • Õ nem megy Simicskához.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére