Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hétszázmillióval tömi ki a Norvég Alap a Gyöngyöspata miatt tüntető NGO-t

Békési Marcell

2020.02.14. 09:08

726 millió 529 ezer forinttal támogatja a Norvég Alap azt a roma felzárkóztatásra létrejött Autonómia Alapítványt, amelynek donorjai között ott található természetesen a jó öreg Soros-hálózat is, amelynek hazai alvó sejtjei – a TASZ és az Amnesty International – szintén beszálltak, hogy demonstráljanak egy nagyot (eddig 163 érdeklődő a Facebookon) a gyöngyöspatai cigányok érdekében.

Jövő vasárnap, február 23-án szerveznek közös tüntetést a progresszió élharcosai Magyarországon a Gyöngyöspata-ügy kapcsán. A Facebookon egyelőre csupán 163 embert megmozgató, „Szabad Bíróság! Szabad Gyöngyöspata!” nevű eseményen felsorakozik a magyar balliberális intézmény elitje,

  • az Amnesty International Magyarország,
  • a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ),
  • az Idetartozunk Egyesület (sic!),
  • a valószínűleg nemrég megalakult Szabad Bíróság Szabad Gyöngyöspata csoport,
  • valamint az Autonómia Alapítvány.

Hogy a TASZ a bevételeinek jelentős részét az Open Societytől kapja, vagyis tulajdonképpen közvetlenül Soros György szervezete tartja ki őket, az köztudott, az Amnesty politikai elköteleződése sem kétséges, a listán utolsóként említett szervezet működése viszont már érdekesebb.

Az Autonómia Alapítvány tevékenysége ugyanis többnyire kimerül abban, hogy a hazai romák között végez felzárkóztatásnak tűnő tevékenységet, és Magyarországon cigány autonómiát szeretne kialakítani.

Ez egészen addig nem is lenne nagy probléma, hogyha néhány radikális cigány nacionalista apró gittegylete lenne, a probléma viszont az, hogy a 160 ezer forintnyi saját tőkéből induló, 23 embert foglalkoztató szervezet több mint egymilliárd forint támogatást kapott programjaira az elmúlt években, és

ugyan civil szervezetként van nyilvántartva, az adományok mintegy 90 százaléka három támogatótól érkezett: a Norvég Alaptól, az Európai Uniótól és természetesen az elmaradhatatlan Open Society Foundationtől, Soros György szervezetétől.

A szervezet honlapja szerint egyébként az ország egész területén szerveznek programokat roma fiataloknak.

A programjaik között természetesen több áldásos tevékenység is van, mint például a roma gyerek felzárkóztatása, és a probléma nem is ezekkel van, hanem azzal, hogy végső soron

egy olyan szervezet oktatja a roma fiatalokat, aminek a nevében foglalt célja az ország egységének megbontása.

És egy ilyen szervezetet töm ki pénzzel többek között az Európai Unió, a Norvég Alap és az Open Society. Érdekes lenne kideríteni, hogy mekkora sivalkodás lenne, ha Magyarországról derülne ki, hogy szeparatista norvég lappokat vagy muszlimokat pénzelne – bár utóbbit megteszi a norvég állam maga.

Soros-szkeptikus olvasóinknak érdemes lenne az alapítvány éves pénzügyi jelentését átböngészni!

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére